lördag 22 september 2012

Oj oj

Åkte till Malin igårkväll för att se på en skräckis och äta en massa gotta. Mysigt var det! Behövde få tänka på något annat och självömka lite då jag har rätt så ont.
Sov över där till idag.
Var och plockade både lingon och blåbär på dagen, vilket jag fick sota för sedan då smärtan infann sig. Hade dessutom varit och lyft i Lucas och burit matkassar tidigare.
Gick med värsta smärtan i någon timma trots intag av smärtstillande. Men som tur var gick det över vid kvällskvisten. Försöker njuta nu av att inte känna av något. Men det är svårt.
Har kommit mig hem för en stund sedan och kommer förmodligen bli bosatt i sängen resten av helgen. Kanske t.om längre än så. Det beror på.
Trött är jag nu. Men det är väl som det ska vara efter att kroppen fått förbruka så mycket energi av att ta hand om smärtan.
Jag självömkar och jag anser att jag har rätt till det!

Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas få kunna ligga där rofyllt en stund till.

fredag 21 september 2012

Nu är det gjort

Då var den operationen över. Äntligen! Jobbigt var det i alla fall. Eftersom Patrik är och jobbar, skjutsade Malin mig till sjukhuset. Hon fick även sitta inne med mig när dom skulle operera. Kändes tryggt att ha någon där. Det behövdes inga ord, bara tanken av att hon satt där bredvid mig, gav mig en lugnande effekt. Nu återstår bara väntan på att provsvaren ska vara klara. Ytterligare någon vecka.
Väntan.
All denna väntan!

Ikväll ska jag i alla fall självömka med gotta och film!

Tack och hej!

torsdag 20 september 2012

Fredag 21/9


Imorgon är det fredag och det står operation på schemat. En dag jag har väntat på. Vill inte gå igenom den men om man ändå måste så vill man göra bort det snarast.
Därefter kommer det att dröja ca 4 veckor innan svar på ytterligare prover. Känns drygt!

Igår fick jag dessa fina blommor av Jonathan. Han hade velat köpa något till mig och hittade dessa fina rosa rosor. Älskar dom! Blir så rörd!
Yuna har varit tydlig med mig också. Hon har gjort klart för mig att hon kommer ta hand om mig och inte lämna mig. Vilka goa ungar jag har. Vad har jag gjort för att förtjäna dom?
Och Patrik... Vad jag älskar er!


I

torsdag 6 september 2012

Ho ho

Ni får ursäkta mig och ha tålamod med mig. Jag skriver inte fullt lika mycket som jag en gång gjorde. Detta kan bero på många faktorer. Tror jag bloggar MEST när jag mår dåligt. Visst är jag inte 100 ännu, men jag lyckas ta mig igenom dagarna rätt bra. Bästa dagarna är när Patrik är hemma. Han håller mig fast med fötterna på marken :)
Någon skrev i ett tidigare inlägg och frågade om jag hade ätstörningar när jag jämt såg så smal ut. Jag kan lugnt säga att det är något jag INTE har. Däremot har jag guppat upp och ner en hel del. Från att äta sunt och samtidigt träna till att inte göra en skvatt. Vet inte riktigt vart det gick snett :P Men jag hade planer att börja om imorgon.

Till en annan kommentar också då.
Visst är den rätt skön This is love med Will.I.Am. Var det av någon speciell anledning som du gav mig tipset till denna låt? Bara funderar och är nyfiken :)

Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgonbitti.

Ha det bra!