tisdag 29 december 2009

Ingen motivation

Känner att jag har otroligt mycket att göra, men var är motivationen? Sitter här med en kaffe framför mig och jag känner mig så himla seg. Vill göra, men orkar inte....
Bläää...

Igår var vi och såg Avatar, sjukt bra film som jag lätt kan se några gånger till. ^^
Hade dock dåligt samvete för godiset som jag proppade i mig. Har dåligt samvete över heöa julen som varit. Dock har jag inte ätit så mycket ändå, vet inte varför, jag gillar julbord, men det blev inte mer än 2 skinkbitar, 2 potatisar, äpplemos, 2 köttbullar. Känns som att det var lika bra att det inte blev mer än så. Vågar inte ställa mig på vågen heller nu, men jag ska försöka att ta mig samman nu efter allt julfirande och så.
Taavo har kommit upp, och med det blir det även mycket finmat och skräpmat...inge bra det.

Har lite bilder som jag ska lägga upp så fort jag orkar koppla i sladden till min systemkamera...snacka om att man är laaaat!

Beställde kläder för någon dag sen, julklappen av min älskade David :) , tyvärr hade de så himla dåliga kläder då på HM så det blev nästan bara att plocka skräp. Gick in nyss och skulle kika bara, men då har de fått in nya kläder... Jag gjorde en fuling och beställde nya då istället ^^ Jag hittade mycket mer än första beställningen. Nu har jag lagt mycket baskläder i min inkorg, jag behöver verkligen det.
Behöver tröjor med långa ärmar och som är långa i modellen också, för att inte känna mig begränsad till mina rörelser...
Usch vad jag hatar min mage!!

Nu ska jag inte längre fylla min blogg med en massa skit snack...har inte så mycket att berätta...

söndag 27 december 2009

Sunday...

And what to do?
Har enfruktansvärd huvudvärk idag och vaknade upp från en mycket konstig dröm om Linda R...hehe. Nåväl...

Har hunnit med att vara på kalas idag, men inte så mycket mer, är så himla frusen att jag föredrar att stanna inne i värmen istället.

Var till ikea och finland igår..förväntade mig att det skulle vara omöjligt att ens komma sig från ikea då vi blev lite senare än tänkt. 10.35 befann vi oss där.
Jag blev nästan mållös då vi kom oss fram, det fanns parkeringsplatser lediga längst mot ingången, och det var inte svårt att välja plats. Det var tomma platser överallt.
Det var jätte lite folk.
Ikea hade ju också rea från den dagen.
Nåja, jag var då glad att slippa trängas med andra galningar. ^^

Köpte lite smått och gott där.
For sedan över till finland för att fynda. Men som det alltid blir då jag har tänkt mycket på något, så blev det inte. Jag hade hoppats på att min favorit shoppingplats skulle ha mellandagsrea, och skulle så vara fallet, skulle det vara sjukt låga priser. Men så var det inte. I och för sig så var det ändå billigt, men jag blev som sur då det inte var som jag hade tänkt mig. Snacka om kinkig.
David fick då tag på ett par täckbyxor och en jacka, samt handskar. Jag fick mig ett par handskar också, men jag hade hellre handlat till barnen. ^^
Dock hittade jag en så himla fin Didriksons jacka där som jag gärna hade köpt. Men jag är den snåltarmen som jag är och ville inte lägga pengar på det. Jag är allt bra snål!!!

Nu ska jag ta mig en panodil eller två och göra lite kaffe.

Vore kul om någon ville prata lite... ^^

fredag 25 december 2009

I´m back....

Nu är jag tillbaka igen efter en lång tid utan internet...trodde aldrig att man kunde känna sig så naken och utanför utan nätet...vilken värld man lever i va??

Vi bor i underbara Bodsvedjan nu och det känns så himla bra. Jag känner mig som hemma, och nu fattas bara pengar till att göra om lite som man VILL ha det. :)
Jag ser många möjligheter, men också en aning dyra.
Dock har vi några projekt planerade som vi kan komma billigt undan med.
Köket, husets hjärta, vill jag ha så himla personligt och eget att det blir så dyrt. :( Jag vill vinna lite pengar så att drömmen min blir sann :)

Har haft det väldigt kämpigt i flera veckor nu. Så himla kämpigt att jag gråtit.
Vad det handlar om lägger jag ogärna fram på min blogg, men ni som jag vänt mig till vet vad det handlar om.
Min praktik känns inte lockande alls heller för den delen. Jag har ingen som helst lust att göra den, önskar att jag hade kunnat få någon slags långvarig influensa... :S
Hemska tanke att önska, men jag vill verkligen inte.
Det är ingen dålig plats egentligen, men det kanske bara hör till ovan nämnda problem, att det är en koppling till varför jag känner sådan olust till praktiken.
Det känns hur som helst bara piss!

Julen då...
Jo, den har varit bra.
Dock hade den kunnat vara bättre.
Men det är bara för att jag vill att julen ska vara på mitt, Davids och barnens sätt. Jag vill inte ha någon som ska säga hur det ska vara, eller att man har någon tid att passa.
På julen ska man få känna lugnet, värmen och närheten. Ingen stress och ingen press.
Men nästa år ska vi få ha det precis som VI vill. :)

Nu har jag äntligen fått skriva i bloggen, det känns bra.
Hoppas att jag varit saknad av mina kära läsare. :)

God fortsättning!

lördag 5 december 2009

Bara lite och inget

Har inte så himla mycket i mina tankar eller som jag vill få sagt till mina kära läsare.
Fast i och för sig, ställ en fråga så får du ett svar, om det är något som du vill veta och som jag inte sagt. ^^
Kan ju vara lite små roligt att besvara. 100% svar.

På måndag börjar flytten i alla fall, till bodsvedjan och vi lämnar svea. Svea, usch och fy! Tur man slipper stället.
Jag har hittat tapeter som jag bestämt ska ha i köket, en fondvägg. Det är som jag brukar säga; "Jag märker om det är någonting som jag absolut vill ha, det ska vara en känsla av att;DEN!" Det var så jag kände oxå då jag såg tapeten ^^
Underbart!

Har en plan till hur hallen nere och uppe ska se ut oxå....mycket fint det. Vill inte avslöja förrän det är gjort. ^^

Kom att tänka på ett avsnitt av "Vänner", ett avsnitt då Joey och Phoebe har sitt "elaka planen skrattet". Whohahahaha! Hahaha.

Jag vet, jag är inte frisk nu. Känner att jag skulle kunna skratta åt en fisk i princip. Hmmm.

Nu ska jag dra mig tillbaka. Ha en bra kväll!

tisdag 1 december 2009

TITTA!!!

Se vad jag hittade... här ser man min ( inte fullt utvecklade cysta på sköldkörteln )

Det bara buuuubblar

inom mig, jag är glad såklart ^^
Det finns så mycket också som jag skulle vilja få ur mig. Känslor som jag känner och mycket annat som jag spekulerar i....

Imorgon har vi prov i utvecklingsstörningar, jag tycker att jag läst mycket, men det blir att köra mer ikväll. Vi har tagit upp mycket information idag på lektionen och det är nog stor chans att det kommer tas med på provet, i alla fall de viktigaste delarna. Jag hoppas att det går bra, jag har läst så mycket och gjort mitt bästa.

Ska snart iväg med älskling till Luleå och se på tapeter och lite annat kul. Vore inte helt fel att få köpa nya till bodsvedjan ^^
Nu är det inte länge kvar alls och det ska bli så skönt att få flytta. Jag gillar inte svea...usch och fy!

Jag har så mycket bra musik på datorn att jag känner hur kroppen har lust att lyfta från stolen, man får en så härlig känsla i kroppen, man känner ljudvågorna och vill följa dom till minsta lilla rörelse. Vara ett med noterna.
Visst är jag filosofisk? ^^
Det är väl så här man känner sig då man är lycklig helt enkelt...

Det som jag känner glädje över är också att min viktnedgång går så bra nu, man kan testa sig på de byxor som varit för små och inse att man kommer i dem. Men ännu är jag inte framme. Det har tagit en tid, kanske inte egentligen, men jag blev så besviken över att endast gått ner 3 kg under 5-6 veckors tid med diet pulver. Nu har jag fått ta andra tag och jag har gått in till 150% i detta. Jag vill inte stå där med byxorna vid knäna och inte få dem högre upp. Utseendet är inte allt, det vet jag! Och jag ser aldrig till ens yttre, det är inte det som avgör vem personen är. Det är insidan och bara den. Men man kommer också till sig själv alltid, vad mår jag bra av? Jag mår bra av att gå ner i vikt, det är vad jag vill, om än jag inte är överviktig och inte ens tjock. Men man ser sig själv på ett annat sätt. Jag kan styra över min egna vilja och göra vad jag vill.

Måste få tillägga...
Blev så glad i fredags på klassfesten då Sara sa; Jag och Linnea har pratat lite om dig, bara positivt då.
Nu kom jag dock inte ihåg vad det var hon sa...och hur himla kunde jag glömma det? Men jag kommer då ihåg att jag blev så glad och varm i kroppen.
Jag är inte bara Jenny, hon som brukade bli nertrampad för sin godhet och sin förmåga till att bara se gott i alla, även om de var dem som gjorde henne illa.

Tack Sara och Linnea... ^^
Men också så många andra i klassen. *love to ya*