torsdag 31 maj 2012

Återuppta

Min träning har helt legat på hyllan sen vi kom från Rhodos. Känns inte alls bra!! Nu ska jag köra ny taktik som påbörjas på lördagsmorgon! Jag ska alltså börja promenera direkt på morgonen istället. Med tanke på att jag är själv imorgonbitti med två barn krockar det med min nystart, därav får lördag bli Dag 1. Ska även passa på att försöka sola lite under veckan som kommer och om det inte blir tillräckligt bra väder får jag väl gå till ett solarium. Känner mig blek nu när man inte ser solen. Gråa, trista dagar. Sådant gillar vi inte! Vill att sommaren ska komma på riktigt nu!

Jag längtar dessutom till lördag då jag får börja röra på mig igen, känna hur kroppen får arbeta, svetten rinna och hur pigg och fräsch man sedan känner sig efter ett härligt pass och promenad! Underbart!
Det optimala nu hade varit att sluta röka för att sedan jobba på konditionen. Skulle vara härligt att jogga en runda, stanna upp på lämpligt ställe, göra några övningar och sedan avsluta med att jogga hemåt. Låter hur skönt som helst! Men jag börjar med att ta upp träningen igen och när jag sedan känner mig redo på riktigt, slutar jag röka. Vi får se när den viljan kommer.
Nu ska jag plocka undan lite här i brist på annat och sedan göra barnen redo för sängarna.

tisdag 22 maj 2012

Värk

Jag vet inte vad som är fel men har haft "molande" värk i ryggslutet nu var och varannan dag i några dagars tid. Det är inte vanligt ryggont som jag annars alltid har... Suck!

Imorgon kommer lovely hem!!! Wiii! Som jag saknat han! Som jag alltid saknar han! Tanken gör att smärtan lindras en aning :)

söndag 20 maj 2012

Tidig kväll för Miss!

Dagen har känts på tok för lång... Har inte gjort så mycket mer än små plockat lite då och då. Fick kameran såld idag! Jippi! Men saknar den redan ändå :( när jag väl börjar få in lite pengar kan jag spara ihop till en ny.
Imorgon blir det att gå in till stan för att uträtta ärenden. Känns lite tungt men det måste ju göras. Blir en sväng till min kära mor sen.

Nu viker jag in för ikväll!

Idag/igår/lördag

Trots att dagen kändes seg så tog jag mig igenom den :)
Jag har hunnit städa det mesta som fanns att städa, bädda rent, köpt godis till Yuna, sökt jobb, surrat med svägerskan och sedan lutat mig tillbaka och surfat runt på nätet. Det blev inget vinglas för mig ikväll. Väntar nog tills älsklingen kommer hem på onsdag istället. Trevligare med sällskap :)
Imorgon/idag/söndag så ska jag troligtvis få kameran såld. Jag hann ju aldrig under veckan vi var i Rhodos. Men det fanns nog en mening med det också :)

Skulle behöva rensa bland mina linnen som jag har. Finns en del som är trasiga och även förstora som jag skulle behöva kasta. Kanske går igenom den högen imorgon. H&M har en del billiga och bra linnen som jag skulle kunna tänka mig. Linnen behöver man jämt ha. I alla fall jag :) har alltid ett linne på mig under en t-shirt, tröja eller endast linne. De kan man inte få för många av helt enkelt.
Får fundera lite på det och eventuellt fixa på måndag.

Hittade en resa ikväll förresten för hela familjen för 14 dagar med all inclusive till nästa år... Hoppas jag nu bara får mig ett jobb så man kan börja spara. Vill vill vill!!!

Nu ska jag stånga kudden :)
God natt!

lördag 19 maj 2012

Måsten

Vilken seg dag det här var! Jag är uttråkad upp till öronen... Kanske skulle det då passa bra med att städa? Men solen skiner ju :( imorgon blir man ensam då barnen åker till sin farmor. Men just nu kan jag faktiskt behöva lite egentid. Känns dumt att ens tänka så men jag har mycket att ta itu med efter Rhodos resan. Man kom hem till en hel del måsten. Sådana saker måste också göras.
I övrigt är allt bra. Måste komma igång med att äta nyttigt igen nu. Man åt det som bjöds på i Rhodos, även drickat. Med tanke på att vi varje dag promenerade runt i timmar så anser jag att vi rört på oss mycket bra :) nytta med nöje kallar jag det :)

Nu ska jag ta tag i dagens städning för att senare ikväll avnjuta ett glas rött.

torsdag 17 maj 2012

Torsdag...

Jag önskar att jag fortfarande kunde få infinna mig i Rhodos, känna värmen, sola och bara få vara. Men denna gång så får gärna barnen också vara med. Tänk om man kunde få åka iväg när man än ville. Bara få dra iväg. Oj vad jag hade njutit!! Som det känns nu, sen vi kom hem igen, har allt bara känts grått och trist. Vädret gör inte det hela bättre heller... Det är mycket som pågår i huvudet på miss. Vad kan jag mer göra än att ta dagarna som de kommer.? Det blir nog bra i slutändan ändå. Allt löser sig alltid på ett eller annat sätt.
Blir att söka jobb som en dåre i varje fall. Jag vill kunna åka bort snart igen och gärna tillsammans med barnen och denna gång 2 veckor! Det blir att spara spara spara! Hellre det än att slösa kronorna här...

lördag 12 maj 2012

Heldag med bil

Idag har det varit mulet här i Rhodos. Kändes rätt okej ändå då vi hyrde bil för att kunna åka runt dit vi ville. Vi har nu färdats runt hela Rhodos ö. Känns bra! Var till Lindos och besökte Akropilos, var ner till Prasonisi och såg den underbara sandstranden som - vid lågvatten - sträcker sig ända ut till en ö. Därefter åkte vi efter västkusten upp till Monolithos och besökte ett slott. Allt som man såg efter vägen var en fröjd för ögat. Att hyra bil och VERKLIGEN använda sig av den tiden var något vi båda uppskattade under vår sista dag här. Var upp till Filermos och tittade på det stora korstet de har där. Oslagbart! Trodde inte att vi skulle hinna med det men Patrik trilskades rätt mycket när vi väl hade hittat VAR det låg. Han är ju för söt han! Älskar hans små sätt att visa sin kärlek :)
Nu ska vi avnjuta en mycket sen middag och sedan gå till hotellet för att musa ner oss. Snart hem till Sverige igen... Saknar mina små änglar jag har där.

fredag 11 maj 2012

Me like!!

Hittade en undangömd pärla idag där de sålda billiga kläder :) fanns mycket som jag hade kunnat tänka mig köpa där. Blev ett linne, två byxor och en kjol :) skorna hittade Patrik åt mig i en sportbutik och de var heller inte dyra. T-shirten på bilden är Patriks. Läcker tyckte jag :)

Torsdag

Blev inte att åka över något till Turkiet, Marmaris idag. Det var på tok för dyrt ansåg vi. Det kommer fler tåg till sådana resor i framtiden. Lättare blir det för oss också när jag har jobb :)
Vi har strosat omkring i Rhodos stad då istället och ringlat in oss på trånga härliga gator. Det bästa är nog att upptäcka på egen hand. Vi kommer troligtvis hyra bil på lördagen 12/5 och åka till de platser som det tipsas om och även upptäcka lite själva. Imorgon blir det nog att sola en del och mest bara njuta av dagen. Det sägs att en stor marknad kommer äga rum i Rhodos stad så vi får väl åka in igen och gå runt där då. Har inte hittat mig något speciellt ännu. Har däremot hittat åt barnen :) i varje butik man passerar hittar man alltid något sött som man hade velat köpa. Har självklart hittat en hel del jag afr kunnat tänka mig köpa men blir som vanligt för snål då det kommer till krita. Vet inte om det kanske är en god egenskap :) kanske hittar något på marknaden imorgon. Måste ju hitta något att köpa till övriga familjemedlemmarna också. Alltid kul att få ge :)
Nu ska vi snart gå och äta något.

Ha det bra!

torsdag 10 maj 2012

En dag till i Rhodos

Blev inte att åka över något till Turkiet, Marmaris idag. Båten går imorgon och det kostade på tok för mycket pengar :/ attans! Fick för mig någonstans att det skulle vara hyfsat pris att åka dit men icke. Vi har strosat omkring inne i Rhodos stad istället och bara njutit av det fina vädret. Man hittar alltid nya vägar som är så himla charmiga och mysiga. Allt är så vackert och man vill så gärna kunna bevara allt och hur det kändes att gå längs vägarna... Tur man har kamera i alla fall. :)

onsdag 9 maj 2012

Lite bilder

Orkar inte skriva något om bilderna tyvärr. Skönt har vi i alla fall :)

Life taste gooood!

Oj så härligt det är att vara i Rhodos! Hur underbart som helst! Fint väder har vi haft ända sedan vår ankomst. Inte ett enda moln på himlen och bara strålande sol! Vi har varit in till Rhodos stad, gamla delen av Rhodos stad, som är omringad av en mur och även i faliraki. Har dessutom gått omkring på kvällarna här i kallithea och sett oss om. Var till faliraki idag ( onsdag 9/5 ) och var till stranden för att sola. Gick omkring lite i staden och kikade. Patrik hittade en snygg klocka som han köpt, sedan gick vi tillbaka till stranden. Därefter skulle vi ta bussen hem till hotellet och vi letade efter ett hållplats. En buss hade nyligen gått från faliraki som skulle in till Rhodos stad så vi tänkte att vi kunde fördriva tiden med att promenera en bit. Det kändes som om vi gick lite fel då jag såg att tivolit låg lite längre bort än tidigare och att även ett par vattenrutschbanor låg på helt fel sida om oss. Vi hade ju gått fel. Tur att jag alls tänkte på det annars kanske vi tappat bort oss helt. Skönt men varmt var det i alla fall att gå. Vi fick ju våran dagliga motion i varje fall :)
Imorgon ( torsdag 10/5 ) hade vi tänkt att ta båten över till Turkiet och Marmaris för att shoppa lite och på fredag blir det väl att hyra bil för att se sig om lite mer. Bland annat hade vi tänkt åka ner till Lindos. Det sägs vara en fin och romantisk plats att åka till. Patrik vill promt åka till Water Park så det får vi lov att hinna med oxå. Han måste ju få leka av sig han oxå ;)
Efter ännu en lång dag i solen tar vi och lutar oss tillbaka med en kall öl och lite mat. Skönt!

Eftersom jag inte har något internet får jag passa på att skriva några rader då vi är på hotellrummet för att sedan posta inlägget när man kommer åt gratis WiFi.

Ha det bra! :)

söndag 6 maj 2012

Wiiiiii!!

Kände mig lite smått barnslig imorse när jag vaknade, funderade på om det var sant att jag ska åka till Rhodos. Jag ska till en annan del av vår värld. Jag ska långt från Sveriges gränser... Känner mig som ett litet barn på julaftonsmorgon.
Vå åker hemifrån vid 13.30 tiden, då skjutsar svägerskan oss till Kallax. Minns inte riktigt när vårt plan går men det var vid 16 tiden någon gång... Nu börjar fjärilarna i magen... Jag hoppas att det blir riktigt bra! Jag kommer inte sakna den snö som idag faller. Absolut inte! Snart ska vi sola solarium en sista sväng sen packa det sista.
Rhodos... Längtar!!

lördag 5 maj 2012

Blandat

Har lite dåligt samvete för att jag brutit mot GI reglerna en aning. Jag har fikat lite av det som vi bjöd på under min födelsedag, 3e maj och igår. MEN jag har också motionerat... Dock inte igår. Jag räknar även med att vi kommer dricka någon drink nu när vi är på Rhodos och redan där bryter jag då mitt GI mönster. Har pratat med Patrik om att vi kanske ändå kan försöka gå promenader när vi är där och det tyckte han var en bra id'e. Så mina Easy Tone får följa med oss :)
Förresten, fick nya igår. Har haft problem med min högra sko. Det har tryckt på min fot och varit obehagligt. Så vi gick in på Intersport igår för att reklamera dom. Det gick bra och jag fick mig nya skor. :) Yey!!

På dagens schema står barnkalas högst upp på listan. Felicia fyller 5 år. Kalaset börjar 12-14.30. Kommer inte kunna stanna längre än så då vi har en del att ordna innan vi åker imorgon.
Blir att städa det sista sen så man inte möts av ett bombnedslag när vi återvänt. Promenad, sola, packa sen. Snart är det dax. Imorgon åker vi.... Äntligen!!!!

fredag 4 maj 2012

Fredag

Tycker att dagarna sprungit iväg fort nu och snart är söndagen här och vi åker till Rhodos! Yey!
Som det verkar, har jag lyckats få tag i allt jag behöver inför resan. Detta med hjälp av födelsedagspresenterna som jag fått :)
Igår fick jag även pengar, 1 par leggings och ett presentkort på H&M. Funderar på om man kanske skulle ta sig till stan då senare idag och se om de kanske har något som faller mig i smaken :) H&M har alltid något som man vill ha. Jag är sjukt nöjd över min födelsedag och jag vill tacka er alla som gratulerat och uppvaktat mig på min dag.

Igår var jag och Patrik till Sun Tan för att sola upp en grund inför vår resa. Härligt var det! När jag låg där och kände värmen mot min bara hud, låg jag och tänkte på Rhodos och hur vi ligger där på stranden och njuter för fulla muggar. Soltiden var över på ett nafs. Ska försöka ta oss till solariet idag och även imorgon. Det märktes att man inte var van solens strålar och jag kanske bränner mig illa kvickt om jag inte låter huden vänja sig. Promenad ska det också bli!

Nä nu ska jag fortsätta vakna till liv med mer kaffe.

Ha en bra dag!

torsdag 3 maj 2012

26 år och ännu ung

Igår fyllde jag år. Hela 26 till och med. Åren flyger snabbt förbi kan jag lugnt påstå.
Hade en mycket bra dag.
Jag har inte förväntat mig att få något av någon utan jag är mest bara glad att folk ändå vill uppvakta mig.
Av Patrik fick jag ändå ett årskort mobilsurf och gratis sms i ett helt år. Gullet som tänker på mig :) Det var något som jag kommer ha mycket användning av. Fick blommor av mamma, pengar av Sandra och After Sun butter + lip gloss av Ann, Thomas och Felicia. Tidigare har jag även fått pengar av svärmor så jag kunde köpa mig kläder till utlandsresan. De pengarna var välbehövt också. Fick även pengar av mormor, morfar och Aldor. Men de använde jag igår när vi var till storheden. Köpte mig då ett par kortbyxor och ett linne på H&M.
Idag blir det lite mer fika hemma hos oss och då kommer Viveka, Anna, Tommy, Malin, Mats, Olivia och Lucas. Jag ska försöka hålla mig från alla godsaker då när jag igår smakade på några kakor och en bit av tårtan. Kunde heller inte gå på någon promenad igår efter det att gästerna åkt då vi inte hade någon barnvakt. Får se om det blir en sväng idag/ikväll då.
Ska försöka få mon kamera såld nu innan vi åker så jag kanske har pengar att spendera på vår semester. Det vore inte helt fel.
Längtar så innerligt nu!!
Snart får man ligga vid poolen och med en bok och paraplydrink i handen, ha min älskade vid min sida och bara njuta. Jag hoppas att det blir så bra som jag ser det i mitt huvud :)