onsdag 9 maj 2012

Life taste gooood!

Oj så härligt det är att vara i Rhodos! Hur underbart som helst! Fint väder har vi haft ända sedan vår ankomst. Inte ett enda moln på himlen och bara strålande sol! Vi har varit in till Rhodos stad, gamla delen av Rhodos stad, som är omringad av en mur och även i faliraki. Har dessutom gått omkring på kvällarna här i kallithea och sett oss om. Var till faliraki idag ( onsdag 9/5 ) och var till stranden för att sola. Gick omkring lite i staden och kikade. Patrik hittade en snygg klocka som han köpt, sedan gick vi tillbaka till stranden. Därefter skulle vi ta bussen hem till hotellet och vi letade efter ett hållplats. En buss hade nyligen gått från faliraki som skulle in till Rhodos stad så vi tänkte att vi kunde fördriva tiden med att promenera en bit. Det kändes som om vi gick lite fel då jag såg att tivolit låg lite längre bort än tidigare och att även ett par vattenrutschbanor låg på helt fel sida om oss. Vi hade ju gått fel. Tur att jag alls tänkte på det annars kanske vi tappat bort oss helt. Skönt men varmt var det i alla fall att gå. Vi fick ju våran dagliga motion i varje fall :)
Imorgon ( torsdag 10/5 ) hade vi tänkt att ta båten över till Turkiet och Marmaris för att shoppa lite och på fredag blir det väl att hyra bil för att se sig om lite mer. Bland annat hade vi tänkt åka ner till Lindos. Det sägs vara en fin och romantisk plats att åka till. Patrik vill promt åka till Water Park så det får vi lov att hinna med oxå. Han måste ju få leka av sig han oxå ;)
Efter ännu en lång dag i solen tar vi och lutar oss tillbaka med en kall öl och lite mat. Skönt!

Eftersom jag inte har något internet får jag passa på att skriva några rader då vi är på hotellrummet för att sedan posta inlägget när man kommer åt gratis WiFi.

Ha det bra! :)

Inga kommentarer: