måndag 25 januari 2010

Att designa

Jag ogillar min bloggs utseende, och inte blev det bättre till att göra ett försök av att fixa upp den. Hmm...
Inte för att jag behöver ha den professionellt gjord, men den borde bli bättre än så här.
Nåja, det är inte det viktigaste för mig, och definitivt inte prio 1.

Jag känner en stor lättnad nu och jag är inte alls så ledsen längre. Visst är jag ledsen över att behöva gör om alla uppgifterna, men jag tror att jag nu har fått lärarnas förståelse till att det blivit galet från första början. Och det gör stor skillnad för mig. Jag vill inte gå omkring och känna mig misstrodd eller att jag skulle hitta på en sådan ursäkt. Så det känns bra att jag fått lite dispans.

Dock hade jag en himla jobbig natt.
Tänkte att jag skulle fixa alla uppgifter och skicka iväg alla på en och samma gång så jag kunde lägga mig och sova gott hela natten. Jag kunde göra två stycken som jag blev klar med ca 05 imorse. DÅ fick jag sen ta och ge mig, jag orkade inte sitta längre. Kunde knappt tänka klart på hur det blev på de som jag skrev klart. Kastade iväg mail till lärarna i frågan om att få till inatt på mig att fixa dem. Jag fick till fredag. Men jag ska inte tänka på att jag har så pass med tid, jag ska göra dem klara ikväll. Ett bevis på att jag faktiskt vill och att jag inte vill känna mer skuldkänsla för att det blev som det blev. När jag fått in alla kan jag förhoppningsvis luta mig tillbaka och vänta på att få ett svar om att de mottagits och att rättning pågår.
Det jag hoppas är att jag inte får sämre slutbetyg pga detta. Men jag räknar starkt med att få lägre betyg. Jag förväntar mig inget annat.
Sen blir jag bara glad om de faktiskt förstod att det inte var mitt fel, eller en ursäkt, utan ser bort från det här och ger mig ett betyg som jag gjort genom hela kursen.
Ett rättvist betyg i alla fall.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe...

3 kommentarer:

Malin sa...

Huga då...jobbigt att göra om allt! Men man får väl hoppas att det inte ska påverka ditt betyg allt för mycket.

Anonym sa...

bloggen blev ju jätte fin! :) men vad är det för konstiga koder i rutan där länkarna ska vara?

vad skönt att det känns bättre nu stumpan. Dom har nog förståelse. puss

Unknown sa...

Malin: Jo, ett skit jobb vill ja lova, o du vet hur mkt jag suttit med Britta uppgiften och spånat på och skrivit sida efter sida... :(
Anonym: Jag vet inte va d e för himla kodord som hamnat där, en av orsakerna till varför jag vill ha ny mall o så ^^
Tack för din peppning oxå btw ^^