lördag 2 januari 2010

I´m blessed with good people

Jag känner mig så lyckligt lottad... Jag har s¨många underbara människor runt om mig att jag blir tårögd. Jag trodde inte att man kunde få ha det så bra, med så många fina ^^ I´m blessed.
Dock vet jag att jag måste akta mig, jag har gjort det förut men lär mig aldrig. Har inte vågat öppna upp mig helt ännu för alla dessa fina. Jag vet inte om jag kommer att få ångra att jag sagt ärliga saker.... :S
Tyvärr är det sant, vissa kan man bara inte lita på hur mycket de än verkar pålitliga. Jag har blivit stucken i ryggen förut, flera gånger...det gör fruktansvärt ont och det är inget jag vill vara med om fler gånger.
Men jag vet att några är så innerligt helgonlikna att det är skrämmande, men på ett bra sätt. Jag känner att jag kan lita på människan igen, vissa.

Idag har vi donat lite här, satt upp familjebilderna på väggen i tv rummet, jätte fint blev det!
Nu vill jag bara tapetsera där också.
Jag längtar så innerligt tills vi har pengar till att kunna börja, och det som jag egentligen vill göra nu är just köket...men det får som sagt vänta ett tag till. :(

Jag är nyduschad och känner mig rätt fräsch, ska på en stund lägga på en makeup och sen börja klä mig för pokerkvällen...får se om det blir att ta med sig brillor också. Eller är det bara Wäppa som kommer att ha så?? Hahaha.

Ska lägga upp bilder från jul och nyår snart också... fortfarande har jag inte kommit dit...snacka om att jag är laaat.

Wish me good luck with the poker game. Let me be the one who goes home with the BIG pot!

2 kommentarer:

Linda sa...

Lycka till i kväll, spela av dom kalsongerna vet ja;)

Unknown sa...

Hahaha lätt! Sist blev det 850 kr till mig ^^