söndag 17 januari 2010

Renovering

Jag har varit en aning dålig på att uppdatera bloggen, även om jag har velat att skriva i den så har det inte blivit av. Haft mycket med renoveringen och jag har inte känt mig på topp överhuvudtaget.
Har varit hemma en hel vecka med Yuna som har varit dunderförkyld. Jag hade säkert kunnat lämna henne på dagis efter det att febern la sig, men jag vet vad som kommer sägas då när jag hämtar henne... Orkar inte ens ta det.

Har mått oerhört dåligt att jag varit borta från skolan, usch så jobbigt det är att ha det på samvetet.
Könns på samma gång som om man kommer ifrån sina kära klasskompisar. Känns inte alls som om man har den kontakten som man en gång hade, innan lovet.
Jag har känt mig en aning som en enstöring.
Jag vet att det inte är så att jag är ogillad eller så, men jag är så känslig, speciellt nu också under den persioden som jag befinner mig i.
Det är verkligen sjukt jobbigt och jag känner att jag snart inte orkar med det mer. Jag blir som ett nervvrak.
Låter jag himla deprimerad och bara spyr galla hela tiden?
Jag mår lite dåligt nu, över en struntsak enligt väldigt många, men något som är jobbigt för mig i alla fall. Det är nog ingen big deal heller egentligen. Men jag vill förklara för er att jag är inte endast deprimerad och jag vill inte att ni ska tro att jag bara är det hela tiden. Jag mår bra, det är inget fel på mig och jag har det bra. Ibland är det bara så att man mår lite sämre...ni vet.
Jag vill på något sätt få skriva ut om hur jag känner, men jag vill inte ta det så att alla får veta det.

Tiden kommer allt närmare nu till praktiken...
Jag har förklarat för min lärare om hela praktik situationen och jag fick ett väldigt fint mail tillbaka. Det känns bra att få ha kunnat säga vad som tynger mig och varför jag känner så som jag gör. Jag hade hellre valt två 100 poängs kurser nu istället för praktiken, om än jag vet att det skulle vara fel för mig på många vis. Och tro mig då jag säger att jag hellre skulle vilja göra praktiken, mer än något annat. Jag vill se allt som händer där, jag skulle kunna ta vilken plats på sunderbyn som helst, om det inte vore för det här.
Jag känner mig enormt begränsad och det medför att jag inte kan ta på mig allt de som jag vill. Allt det som jag önskade att jag kunde göra utan att ens tänka efter.
Himla skit vad jag är less!!

Nu har jag fått spy av mig lite.
Men tänkt på det jag sagt, jag mår inte BARA dåligt, jag mår bra.

Jag hade tänkt att lägga upp lite renoveringsbilder så småningom, men jag skulle gärna vilja att fondväggen i köket sätts upp innan. Men vi är klara med allt utom bänkskiva, kakel, fläktkåpa och fondvägg.
Kanske låter dumt att byta ut kakel och bänkskiva, men vi har hittat billigt alternativ så varför inte? Dock blir inte den delen av ännu.
Vi påbörjar att måla trappan snart också, måste bara få ihop lite mera cash ^^
Köket + hallen har bara kostat oss ungefär 1000 kr, vilket jag tycker är att ha kommit undan billigt. Ser ut som ett nytt kök. Och jag trivs så himla bra!

Nu ska jag ta mig en rök.

2 kommentarer:

Anonym sa...

efter regn kommer solsken, glöm inte det Jenny, o kämpa på, allt ordnar sig ska du se :)

Malin sa...

Ja det är verkligen som ett nytt kök...det behövs inte mycket egentligen! :) Puss