tisdag 23 februari 2010

Usch då!

Igår var jag inte så himla peppad till att åka på skolan, men jag tänkte att jag inte skulle missa introduktionen av två nya kurser. Så jag åkte. MISSTAG! Jag satt och försökte få in allt som läraren sa på första lektionen, jag fattade ingenting. Ont i huvudet hade jag, näsan täpp och jag kände mig jätte knasig i kroppen. När lektionen var slut och Linda G kom fram till mig för att prata, brast jag ut i gråt. Bara så där... Fattade inget själv. Och som en räddande ängel tog hon om mig och kramade mig. En sådan där kram som man kan behöva ibland. Det kändes så himla tröstande och jag uppskattade det så himla mycket!! Tack Linda ännu en gång.
Efter det gick jag till läraren och sa att jag var tvungen att åka hem.
När jag kom mig hem lade jag mig i soffan efter ett intag av nässpray och panodil, där låg jag till kl var 19 ungefär.
Fick sådan himla tacksamhets känsla i kroppen, som jag ofta får. Var tvungen att tala om för Linda hur mycket hon betydde för mig i den stunden.
Och jag då, då jag är sjuk, extra känslig. ^^

Idag mår jag mycket bättre! Kanske var en kram som jag behövde ^^

Läste sandras blogg i vanlig ordning...guuud så avis jag är! Men jag skulle ändå aldrig åkt någonstans själv, skulle aldrig åkt utan David och barnen. Så det så!
Men läs hennes blogg och se hennes ina bilder från andra sidan av världen ^^

1 kommentar:

Sandra sa...

Ahh snuttan min! hoppas du mar mycket battre idag, du far kurera dig ordentligt! Du kan alltid lanka min blogg i dina inlagg, det vet du val? ;)

Klockan ar 10.54am (formiddag) har nu, och jag har just klivit upp. Jag och adam ska pa na agency grej idag och kolla laget.

har du nan ide om hur man enkelt laddar upp bilder sa det inte gar sa segt som pa blogg.se dar man maste ladda upp en och en..?

Puss pa dig! love you!