söndag 18 december 2011

depp



Jag kan inte finna julstämningen alls i år... Var är den?
Hur mycket jag än försöker, lyssna på jullåtar, tänder ljus, ser i alla fönster hur julstjärnor o ljusstakar lyser, ser julgranarna som lyser upp så fint i vintermörkret. Jag försöker verkligen finna den där känslan.
Beror det på att jag har så dåligt med pengar nu?
Att jag känner att jag har svårt att ge något till någon.
Det viktigaste är att barnen får sina julklappar. Men ändå vill jag ju kunna ge alla, så som jag varje jul har gjort. Det är svårt när pengarna inte räcker till.

Till råga på allt har jag känt mig otillräcklig de två senaste dagarna. Hjärnspöken tar över och tankar virvlar och gör mig ännu mer osäker. Osäker på mig själv.
Duger jag som jag är?
Egentligen kanske jag vet svaret på det men i mitt huvud existerar inte det.
Jag känner mig missnöjd med hur jag ser ut, hur jag är.
Fastän jag vet att vi alla är olika och vi är alla unika och speciella så känner jag mig inte så.
Men den perfekta kvinnan, mannen, människan finns inte. Det vet jag. Men det kan finnas den perfekta för dig, för mig, för oss.
Jag kanske är krävande men nu vill jag bara höra att jag duger, jag kan inte få nog av att höra vackra ord som beskriver mig.

Så klart att det ska vara deppigt nu lagomt till jul...

1 kommentar:

Anonym sa...

DU vet väl om att DU är värdefull! Att DU e viktig här å nu. Att Du är älskad för DIN egen skull! För INGEN annan e som DU. DU ÄR viktig och DU DUGER PRECIS som Du ÄR !!!! Glöm INTE de!! Kram i massor till Dig från mig! <3.