onsdag 29 februari 2012

Äntligen!


Snart är han hemma igen...!!
Blir att mysa en hel del då hoppas jag. Spelar egentligen ingen roll vad vi än gör så länge jag bara får vara med honom.
Vet att det blir en vända på bowlingen också idag. Jag hoppas att det går bättre än sist.

Nu ska jag ta tag i träningen och försöka bygga lite mer muskler :)

Skottdagen

"Inom europeisk äldre tradition påstås det ha varit tillåtet för kvinnor att fria till ungkarlar under hela skottåret."

Nu vet ni som inte redan visste ;)

Träning

Har inte tränat så mycket som jag kanske borde. Men jag har i alla fall varit på promenad med Anna idag/kväll och det var otroligt skönt ute!
Jag hoppas på en fin helg med endast någon enstaka minusgrad och gärna sol!
Kanske kan åka skidor med Anna då. Borde kanske ta och köpa mig egna, om inte annat till nästa säsong.
Det är verkligen härligt att åka skidor! Hade glömt bort den känslan! :)

Det blev en aning sent och jag ska nu ta och nanna kudden.

Sov gott!

tisdag 28 februari 2012

Behind blue eyes

Sjukt blåa ögon på denna bild... :)

Tisdag

Längtar innerligt tills jag fått längre hår igen. Jag kan lugnt säga att det är alltid mycket lättare med långt hår än kort. Med kort hår måste man ständigt fixa det med hårspray eller vax. Man har heller inte alltid ork eller tid till att sitta med det. Då är det så mycket lättare att bara kasta upp håret i en svans.

Igår tog jag mig själv i kragen och gick ut på en promenad som blev 5 km lång. Det var skönt vill jag lova! Variation är alltid nyttigt och jag känner mig en aning less på att endast stå och köra Kinect även om det är bra.
Funderar på om jag ska ta och gå en sväng till mamma, surra en stund och sedan gå hem igen och träna framför Kinect. Det borde bli rätt bra. Hoppas bara att motivationen håller i sig.

Nu ska jag dricka lite mer kaffe och sedan bege mig.

lördag 25 februari 2012

Måttbandet

Har inte bloggat så mycket den senaste tiden men det beror ju en del på att jag inte haft så mycket att skriva.
Har ännu inte vägt mig och jag tror att jag kanske ska ta och väga mig när jag "känner för det". Så länge jag har det dokumenterat om när jag vägt mig, hur mkt jag vägde etc etc.
Har i alla fall måttat midjan idag och måttbandet visade 67 cm. Det är bra! Har alltså minskat 5 cm sedan 3/2. Tycker det är helt okej :)

Ikväll ska jag bowla tillsammans med Anna M, Linnea M och Patic A. Det blir 2 timmar denna gång och det är behövt!
Det går alldeles för fort med endast 1 timme.
Kul kommer det bli i varje fall :)

torsdag 23 februari 2012

Veckan

Idag åkte Patrik igen... Suck! Aldrig kul!
Men jag har lyckats hålla mig sysselsatt ändå med det som alltid görs när han åker... Jag har alltså påbörjat veckans städning och tvätt. Det är så enkelt att göra allt sådant när katten är borta :)
Dessutom får man bara mer tid för varandra när han väl kommit hem.

Jag har inga planer alls för vad jag ska göra mer än att städa, tvätta och träna. Vi får se om Anna känner sig pigg och alert för att åka skidor :)
Hade tänkt låta Jonathan få följa med i sådana fall. Det kan vara kul för honom.

Jag och Patrik har inte kommit längre i vårt sökande efter solresa... Det finns alltför mycket sidor att kolla och jämföra på. Det som är konstigt tycker jag är att det för det mesta är billigare att åka på en 2-veckors semester... Det är ju verkligen guld med tanke på att jag helst åker bort i 2 veckor så man hinner med allt som man vill. Men frågan är om man kan åka bort så länge? Det hade varit underbart!

Ska jobba på mitt CV också kom jag på och mitt personliga brev... Måste göra det nu annars blir det aldrig gjort.
Har bara så svårt för var man ska börja. Jag tycker det är jätte jobbigt!
Nåja... Det ska i alla fall göras.

Snart Big Brother...

See ya!

måndag 20 februari 2012

Söndag

Dagen började enormt segt. Sov omvartannat ända fram till 14 tiden. Suck! Kanske någon förkylning på ingång? Hoppas inte!

Var ut till heden med Yuna och hjälpte Anna att skotta snö. Vi skottade i över 1 timme. Jag får räkna det som dagens träning med andra ord.
Blev bjuden på middag dessutom. Det är inte helt fel :)

Big Brother hade start ikväll kl 21.00 på tv11. Det fick jag inte missa! Det gjorde jag inte heller :)

Nu nanna kudden, ny dag imorgon.

söndag 19 februari 2012

Pagla

Idag var vi ut till Pagla med Tomas, Ann och Felicia för att grilla lite korv, dricka varm choklad och åka lite i pulkbackarna. Det var behagliga -1 grader men dessvärre så blåste det ju och var storm. Inte fullt så behagligt! Vi blev inte där i mer än max 2 timmar.
Blev bjudna hem till dom kl 17 för lite palt och sällskapsspel. Kul!
Svärmor hjälpte mig först att klippa till topparna på håret. Skönt!
Kom oss inte till Tomas och Ann förrän klockan 17.45 typ. Åt palt, surrade och spelade 3 olika sorters spel medans barnen roade sig själva och till slut somnade i soffan. Kom hem vid 01 tiden. Det var en bra kväll/natt som slutade bra!

Ps. Har hittat ett bra jobb som jag ska söka :)

lördag 18 februari 2012

Helg

Var till Storheden igår innan vi hämtade svärmor på Kallax. Tror Patrik hade spenderar byxorna på sig... Han köpte oss varsitt "armband" som man har på överarmen för att förvara sin iPhone/iPad under träning, två sänglampor till barnen, ett "pannband" till mig, hantlar och en ny matta till hallen. Nu kan jag och Patrik börja träna sessioner som innefattar hantlar. Yey!!
Svärmor överraskade med presenter.. Jag fick en limpa cigg, Patrik fick en Morgan flaska, Yuna fick en cerise t-shirt med ödlor på och Jonathan en t-shirt med en smiley på som var ett helgon med texten "I'm good". Vi blev alla nöjda över vad vi hade fått :)

Idag var det tänkte att vi skulle åka till Pagla för att låta ungarna leka av sig lite. Det blåser rätt kallt ute så vi får se om vi alls stannar där. Men vi ska i alla fall åka dit och känna hur det känns där. :)
Annars vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda.

Imorgon ska Patrik åka och spela bowlingmatch i Skellefteå och sedan ännu en match i Luleå. En hel dag som han blir borta :(

Ha en bra dag!

torsdag 16 februari 2012

Torsdag

Hade jätte mysigt igår med Patrik :) han bjöd ut mig på Exotic i Luleå där vi åt gott och hade mysig. Var tänkt att vi skulle se bio efter vi hade ätit men så blev det inte. Det fanns inget som vi båda ville se... Vi får ta det någon annan gång istället. Men jag blev överraskad och mycket nöjd med Luleå resan :)

Idag har Jonathan varit här efter skolan. Han gillar verkligen att åka skridskor så man börjar undrar om han kanske skulle vilja spela hockey? Det är inte helt omöjligt :)
Var även till Patriks pappas grav och skottade bort en hel del snö, tände ljus och lade dit en fin sten med text. Det kändes bra!

Imorgon blir det att hämta svärmor på Kallax. Hon har varit till varmare breddgrader :) åker väl förbi Stadium outlet och kikar runt lite på storheden lite innan. Kanske hittar billiga hantlar någonstans om jag har tur :)

Om vädret tillåter, vill jag hemskt gärna åka med barnen till Pagla och kanske åka skridskor... Det hade varit kul!

Nä nu ska jag och Patrik se Puss in boots och sedan sova.

God natt!

Layout


Ikväll ska jag försöka fixa bloggen! Patrik har ju faktiskt lovat att hjälpa mig :)
Det kommer förmodligen bli Final Fantasy stuk över det hela. Me like!

onsdag 15 februari 2012

Erkännande

Jag har suttit en stund och kikat lite på vad som skrivits under åren och jag kom på en sak... Jag har sagt/skrivit att mycket ska göras och mycket ska skickas in till förlag och allt vad det är. Men har jag gjort något åt det? Nej det har jag inte. Det måste jag erkänna för er. Jag har inte skickat in någon av mina dikter, inga noveller... ingenting. Jag skäms lite för att jag säger att jag ska göra så mycket som aldrig har blivit av.
Funderar lite på när det egentligen ska bli av men jag antar att tiden får utvisa det.
Det är så himla mycket som man vill göra men som oftast då aldrig blir av. Men för min egen skulle borde jag göra detta. Det kan ju inte annat än bli ett nej. Jag har absolut inget att förlora.

Något jag hittade



Den översta bilden är nog den allra första bild som Patrik tog på mig. Vi var och åt på Ängeln.
Andra bilden skickade jag tidigare till honom... minns inte när.
Roligt att se dom i alla fall :)

Patrik!


Patrik har kommit hem!!
Det var ett ovanligt bemötande denna gång han fick nämligen ögonbindel på sig. :) Han verkade lite orolig. He he
Se så fina hörlurar jag fick av honom. Nu kan jag njuta av musiken i min iPhone istället för att bara tycka att de skaver och gör i ont i öronen.
Han har redan fått sin present av mig och han verkade nöjd och belåten.

Han har något mer i kikaren men vad det är får jag inte veta förrän om 20 min när vi ska åka iväg. Jag har mina aningar om vad det kan vara men jag är inte helt 100 på vad. Men snart får jag vet :)

Vägde mig imorse och jag måste då säga att de biskvier jag har tryckt i mig VERKLIGEN har tagit ut sin rätt... Jag har endast minskat 0,4 kg i vikt. Jag är besviken på mig själv men har även lärt mig en läxa.
"Ha aldrig godsaker hemma när du är ensam".

Ikväll ska jag bara njuta av att Patrik har kommit hem igen och då lägger jag träningen åt sidan.
Kan väl tillägga att jag tränade en liten stund tidigare idag men mitt knä orkade inte riktigt med så det blev en alldeles för kort stund för att ens räkna med.

Ha en fin kväll!

tisdag 14 februari 2012

Alla Hjärtans Dag!

Det är verkligen trist och synd att jag inte får dela denna dag med Patrik. Men när han kommer hem imorgon får vi ta igen det som vi missade idag.
Han säger att han suttit och klurat på något och jag är så nyfiken på vad han kan ha hittat på. Fast egentligen spelar det ingen roll vad det än är så länge det är med han :)
Men samtidigt kan jag inte låta bli att fundera :)

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att träna. Körde 3 sessioner Kinect och därefter lite egna övningar. Oj så jag svettades efteråt. Men det är bra, då vet man att det tagit.

Satt ett tag med bloggen och försökte fixa ny design. Jag misslyckades tyvärr. Nu har jag i alla fall ett hum om vad jag vill ha så jag får vänta tills Patrik kan hjälpa mig imorgon.

Kom på att jag glömt väga och mäta mig idag... attans!
Jag får inte glömma att göra det imorgon då.

Ha en fortsatt trevlig dag!

måndag 13 februari 2012

Final Fantasy XIII AMV - My Hands by Leona Lewis

James Blunt - Goodbye My Lover

She Could Be You - Shawn Hlookoff



Underbar låt!

Kinect

Har nyss tränat lite med Kinect. Det blev 2,5 session och 259 kalorier brända. Körde även lite egna övningar men inte mer än 10 min. Nu har jag i alla fall gjort dagens träning och jag kan nu bara ta det lugnt.

Funderar på om jag kanske skulle ta och byta gardiner i sovrummet också... Hmm... Vi får se :)

Måndag

Sitter och taggar inför ett träningspass till Kinect. Funderar på om jag ska köra två olika sessioner och sedan lite egen träning. Det låter vettigt. Blir ett lagomt träningspass på ca 1 tim.
Har inte så stora planer för dagen. Inga alls om jag ska vara ärlig.
Något måste jag i alla fall göra.
Började dagen med att köra igång en tvättmaskin och lade en tröja och linne i badkaret med lite klorin. Såg att fr behövde blekas lite. Snart ska jag kasta in de i tvättmaskinen.

Hängde upp de nya gardinerna igår när jag kom hem från Anna. Det blev bra även om de var en aning för långa. När jag orkar ska jag ordna det också.

Nu ska jag se Jims värld och njuta av lite kaffe.

söndag 12 februari 2012

Aktiv

Var ut och åkte lite skidor idag igen med Anna. Men idag höll vi oss i heden och skoterspåren. Det var tyngre att åka där och jag tror vi brände mer kalorier än vad Shapeup beräknade. Men vi åkte i varje fall 45 min. Tyckte att det var rätt lagomt, speciellt när vi var på skoterspåren. När vi åkt klart böt vi från pjäxor till skor och sedan en promenad på 27 min. Efteråt kände jag mig tillfreds. Var osäker på om jag alls skulle ge mig ut något idag när mitt knä gjorde så ont igår. Men det gick bra, ända tills vi hade åkt skidor idag. Det var bara för mig att bita ihop. Lite värk skulle inte få hindra mig!

Nu sitter jag här hemma i tystnaden och dricker en kopp kaffe. Funderar starkt på att snart hälsa John Blund välkommen.
Men först ska jag snabbt kika på datorn och se om det kommit några nya resor.

Sov gott!

Prio!

Jag har kommit underfund med att jag måste införskaffa en yoga matta och hantlar! Låg nyss på golvet och gjorde några övningar och det gör alldeles för ont i min svanskota och rygg.
Nu vet ni! :)

Ut i spåret

Så var det dax igen.. Snart bär det av till Pagla och ut i skidspåret med Anna. Härligt!
Men idag ska vi inte åka fullt så långt som igår. Nu blir det spännande om mitt knä håller. Har inte känt av någon smärta ännu.
Efter skidåkningen blir det att köra lite träning på hemmaplan med olika övningar. :)
Det känns härligt att ha kommit igång med träningen!

Ont

Skidåkningen tog ut sin rätt och mitt knä gör ont. På senare tid har mitt högra knä börjat göra ont emellanåt. Jag har ingen aning om varför.

Tyvärr hann vi inte med att ha något litet spa idag jag och Anna. Tiden rusade iväg alltför fort och vi hann helt enkelt bara inte. Men hemmagjord pizza blev det i alla fall och det var sååå gott!
Åkte ut på krogen trots mitt onda knä. ( kunde ju inte svika tjejerna )
Hade kul och vi dansade mesta tiden. Men mitt knä ömmade mycket. :/ aj aj aj. Men jag bet ihop.
MEN... Jag biter inte ihop och låtsas som om vissa saker inte rör mig i ryggen. Hela tiden säger folk att man ska stå upp på sig själv och stå upp för vad man själv tror på. Det gjorde jag! Jag glömmer inte och förlåter så snabbt när det handlar om skitsnack. Kom igen någon annan gång! Jag tänker inte bara ta allt och sen "glömma". Så fungerar det inte. Det som har sagts känns helt enkelt som droppen. Jag tänker inte ta skit. Speciellt inte från en person som tror sig vara så mycket bättre än alla andra.
Skönt att få ventilera lite :)

Nu ska jag nanna kudden.
Sov gott!

lördag 11 februari 2012

Mör

Oj vilken åktur det blev i skidspåret :) Vet inte hur många kilometer vi åkte men vi åkte i alla fall i 1 tim och 20 min. Det var inte dåligt det :)
Jag var rätt mör sen och svettig. Men det är så det ska vara!

Nu ska vi snart göra hemmagjord pizza hos Anna och sedan ska vi dricka goda alkoholfria drinkar :)
Sist ska vi slå klackarna i taket :)

Ha en bra kväll!

Full rulle

Det känns som en riktigt bra dag idag! Jag känner liksom hur det skiner inom mig :) Härlig känsla!!

Idag blir det att åka skidor med svägerskan. Kanske man förbränner de två biskvier man åt igår + lite till :)
Ikväll blir det att gå ut och dansa nyktert på Lotus. Det ska bli intressant ;) det som är så kul med att gå ut nyktert är att alla tror att man är lika full som dom :D

Sitter med en kaffekopp och ser på SF kanalen, Madicken visar dom nu. Får en att komma ihåg när man var liten och avundades hennes vackra, långa, lockiga hår. Mysigt det här :)

Tra la la...

Yuna åkte strax efter 17 till sin pappa och kvar blev jag, ensam. Slog på musik, låste ytterdörren och tig mig en lång dusch. Skönt var det!
Därefter var det bara att skynda sig för att hinna bli klar tills Anna skulle hämta upp mig.
Vi åkte först till Dollarstore och köpta nya köksgardiner därefter for vi till Coop och handlade lite och sedan ut till heden för lite käk.
Åt pasta carbonara... Mums!
Iväg igen strax innan 21 för att bowla. Gick en bra början men gick inte alltför bra trots det. Mestadels var det bara spärrar och det ger inga bättre poäng tyvärr. Men roligt hade jag och Ann också får jag hoppas.
Ut till heden sen igen för att göra biskvier. Trodde inte att det skulle ta så lång tid som det faktiskt gjorde. Men nu är vi i alla fall klara och jag har tryckt i mig 2 stycken. Aj aj... Men det tränar jag bort imorgon när vi ska ge oss ut i skidspåret :) härligt härligt!
Nä nu ska jag väl snart åka hem och sova.
Ha en bra kväll!

fredag 10 februari 2012

Resfeber!

Turkiet

Spanien

Malta

Kroatien

Italien

Grekland

Frankrike

Cypern

Hur svårt kan det egentligen vara att hitta en resa??
De ställen jag gärna hade besökt är Malta, Italien, Frankrike, Kroatien, Cypern, Spanien, Turkiet och Grekland. Alltså som ligger nära till hands :)
Men ska man resa vill man gärna ha allt. Dvs billigt att leva, shopping, sevärdheter och värme.
Det är inte lätt...


torsdag 9 februari 2012

Dum spiro, spero

"Så länge jag andas, hoppas jag"

Finally

Nu kan jag äntligen bara luta mig tillbaka i soffan med en kopp kaffe. Härligt härligt!

Imorgon åker Yuna till David och jag blir då ensam ända fram till onsdag. Men jag ska hitta på bus med svägerskan :)
Vi ska bowla, träna, göra biskvier, göra staden osäker och bara ha kul. Det låter som en plan :)

Cleaning lady

Det känns som om jag städar hela långa dagen. Tvättat, diskat, dammsugit, dammtorkat i vardagsrum och kök, tagit bort stolssittsarna på köksstolarna för att kunna ta av tyget på sittdelen och tvätta dom. Ska alldeles strax kasta in dom i maskinen och köra en sista tvätt för idag. Hoppas att alla fläckar försvinner nu.
När jag var som mest varm och svettig efter att ha donat och jag ska lägga in ren tvätt i klädkammaren, tror ni inte då att Yuna tyckte att jag har haft alldeles för lite att göra. Jo, för hon har dragit ner hälften av mina kläder som legat på hyllplan där inne. Så jag möttes av en stor hög med kläder som var redo att vikas på nytt och sättas tillbaka. Suck!
Men nu när vi ligger i sängen och ser Trolltyg i tomteskogen och jag hör hur hon skrattar vilt och ska härma trollmamman, då smälter mitt hjärta. Det är härligt att höra vill jag lova :)

Nu är maskinen klar och jag ska nu skynda mig att sätta igång den sista innan klockan blir alldeles för mycket.

Tack och godnatt!

Den lilla sjöjungfrun

Sitter och skrattar med Yuna till låten i Den lilla sjöjungfrun när kocken lagar mat i slottet... >_<
Här nedan kommer låttexten:

"Les poissons
Les poissons
Å jag älskar poissons
jag vill slå
också flå varje fisk
Å när huvudet är av
tar jag benen med tång
Ah mais oui
De tar alltid en risk
Les poissons
Les poissons
Hee hee hee
Hah hah hah
jag tar yxan och så är det klart
jag drar ut allt jag ser
och jag steker och ler
För jag älskar små fiskar på fat

Jag gör något fantastiskt av tokajer
En lätt men en klassisk teknik
Man får slå fisken platt med en klubba
Sen ett snitt i dess skin
Och i magen ett blad
Lite salt gnides in
Det gör smaklöken glad

- Zut alors, Jag har glömt en

Sacre bleu
Vad står på?
En blev över, en tår
En sån söt liten krabba minsann
Quel dommage
Jag får gås
Men kliv ner i min sås
Lite mjöl strör jag på
så för hand
Du skall fyllas med bröd
vad gör det, du är DÖD
Men betänk ändå turen du har
Byter gyttja och mull
mot min silver kastrull
så adjö mon poisson
Au revoir!"

onsdag 8 februari 2012

Onsdag

Snygga Ed Hardy leggings va? De skulle jag gärna vilja ha!

Idag har jag, Patrik och svägerskan Anna gjort palt. Eller ja, det var väl mestadels Patrik och Anna som gjorde palten. Jag skalade och delade potatisen, diskade undan lite allteftersom och såg på :)
Lite vettiga saker i alla fall.

Imorgon åker Patrik igen på jobb... Avskyr att han ska behöva åka och sova så långt borta!
Jag ska försöka få hans syster till att underhålla mig. :) kanske blir det en hel del träning och annat skoj. Det hoppas jag i alla fall.

tisdag 7 februari 2012

Ny vägning

Imorse ställde jag mig på vågen igen och den visade 61 kg vilket betyder att jag gått ner 0,8 kg på en vecka. Jag sköter mig bra då alltså. :)
Jag mätte midjan den 3/2 och måttet var 72 cm, mätte idag igen och det visade 70,5 cm. Jag tyckte det var en bra minskning på så få dagar. Jag är inte ledsen :)

Snart ska vi åka till mamma och fika lite.

Ha en bra dag!

3 veckor

Nu har det gått 3 veckor sedan jag ändrade kosten och började motionera mer. Sammanlagt har jag gått ner 4 kg på de här 3 veckorna. Det är inte dåligt :)
Jag själv ser inte någon speciell skillnad utom på vissa kläder. Det känns toppen när man ser resultat.
Nu är det bara att fortsätta!

måndag 6 februari 2012

Seeeegt

Oerhört seg dag idag. Vet inte alls vad man kan tänkas hitta på. Uttråkad är bara förnamnet.

Imorgon är det vägning igen och jag hoppas på goda resultat.
Även om det gått ett tag nu så tror jag ändå att jag ska börja mäta midja, lår och stuss. Men det är synd att jag inte gjorde det från första början.

Var tänkt att vi skulle börja planera in en utlandssemester nu men jag velat rätt mycket. Visst vill jag åka bort ett tag men det är så mycket annat som får mig till att vilja vänta lite.
Vi ser hur det blir med den saken...

Ha en bra dag!

söndag 5 februari 2012

I believe in angels


Har börjat titta på Sofias änglar nu och jag gråter till alla avsnitt som jag sett. Visst finns det änglar och de visar sig när man behöver dem som mest. Jag blir så berörd.

Har haft halsont i några dagar nu och har därför inte tränat något men ska försöka ta mig i kragen ikväll. Jag tror absolut att man kan behöva vila kroppen emellanåt och kanske hoppa över en dag. Men nu känner jag att jag måste röra på mig. Det är som om jag inte kan slappna av riktigt när jag vet att det gått någon dag sen sist gången som man tränade. Även om jag inte kör ett stenhårt pass så kan jag åtminstone köra lite lätt för att hålla kroppen igång.

Än så länge har jag inte fått i mig mer än kaffe. Jag skulle verkligen behöva vänja kroppen vid att ta in 5 måltider om dagen. Då skulle kroppen må mycket bättre och jag tror även att jag skulle minska i vikt en aning snabbare.
Jag får ta tag i det...

Ha en fortsatt bra söndag!

Jag är...

Jag är barnet som verkar frisk och kry. Jag föddes med tio fingrar och tår.
Men något är annorlunda, någonstans i mitt sinne, och vad det är, det vet ingen.


Jag är barnet som kämpar i skolan, fast de säger att jag är helt smart.
De säger att jag är lat, kan lära mig om jag försöker, men jag verkar inte veta var jag ska börja.



Jag är barnet som inte kommer att bära kläder som sårar mig eller irriterar mina fötter.
Jag fruktar plötsliga ljud, kan inte hantera de flesta lukter eller smaker, det finns få mat som jag äter.



Jag är barnet som inte kan fånga bollen och springer med en tafatt gång.
Jag är den som valdes sist i laget och jag vred mig när jag stod där och vänta.



Jag är barnet som ingen kommer att vilja spela med - den som blir mobbad och retad.
Jag försöker passa in och jag vill vara omtyckt, men ingenting jag gör verkar hjälpa.



Jag är barnet som får vredesutbrott över saker som verkar små och banala.
Du kommer aldrig veta hur panikslagen jag är inombords, när jag gömmer mig i min ilska och skräck.



Jag är barnet som har svårt att vara stilla även om jag är tillsagd att sitta stilla och vara tyst.
Tror du att jag väljer att vara helt utom kontroll? Vet du inte att jag skulle om jag kunde?



Jag är barnet med brustet hjärta, även om jag låtsas att jag inte egentligen bryr mig.
Kanske det finns en anledning till att jag är skapad på detta sätt – ett budskap jag är sänd för att sprida.



För jag är barnet som behöver bli älskad, accepterad och uppskattad.
Jag är barnet som är missförstådd. Jag är annorlunda .. men ser ut precis som du

lördag 4 februari 2012

Melodifestivalen

Hör och häpna gott folk, jag ser - för första gången - melodifestivalen. Ha ha. Åkte ut till Heden för att hålla svägerskan sällskap och äta pizza ( vi unnar oss det idag )Sen blev vi som bara fast här och umgicks lite. Så nu har vi sett alla deltagarna. Inte så hemskt långtråkigt faktiskt. Hejjar så klart på Dead by April. De var grymma som vanligt. :) snart hemgång och mysa vidare.

Ha en bra kväll!

torsdag 2 februari 2012

Bra dag!!

Härlig dag har det varit! Har varit till Luleå med Patrik och vi var till GolfGarden. Där spelade vi minigolf fast inomhus förstås :) Första gången som någon av oss var dit och det var kul!
Trodde dock att jag skulle vinna då det såg så himla bra ut för mig i början. Men icke det. Nåja, så länge man har roligt :)
Har nyss kört stenhårt träningspass med svägerskan. Körde först Kinect och brände 232 kalorier därefter körde vi lite egen träning. Kan tänka mig att vi sammanlagt bränt ca 300 kalorier. Det är inte dåligt det :)
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan mysa ner mig med Patrik :)