fredag 29 maj 2009

Prov

På 45 minuter har jag två matte prov.
Jag hoppas att det kommer att gå bra.
Satt länge igår och räknade 30 sidor.

Har även en till blogg, där lägger jaf ut mina bilder som jag tar med systemkameran.
Försöker genom den att få kommentarer på mina bilder.
Hade jag haft ljussättning och andra grejer som hör till, hade jag lagt upp bilderna på en annan sida där fotografer håller till.
Men jag vet att jag skulle stå utanför deras glans och inte locka till mig så mycket uppmärksamhet.
Därför har jag endast länkat till min blogg från den sidan, så att fotografer kan titta in där och kommentera om dom vill.

Nu är det bara att sminka sig och göra sig färdig för skolan.

Wish me good luck.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag brukar läsa din blogg, tycker det är en väldigt mysig en - jag är själv småbarnsmamma. Vet inte om du är intresserad av kritik, men det skulle i såna fall vara att när du byter rad efter varje mening resulterar det i en rätt så "hackig" läsning. Annars helt suveränt - keep up the good work!

Anonym sa...

Hej! Var bara tvungen att skriva till dej hur bra din blogg är, jag gillar det du skriver & hur du skriver. Å det där med en ""Rätt så HACKIG läsning" som nån har skrivit är inget att bry sej om, då kanske hon har problem med läsningen eller så kanske hon stammar.
Jag tycker att det blir mer lättläst så som du skriver, brukar inte idas läsa om alla meningar sitter ihop..
Då vet du att alla inte tycker lika=).
P.s Jag å en kompis brukar läsa din blogg å vi tycker att du ska skriva lite mer. Inte för att du skriver lite men vi får inte nog =).

Anonym sa...

Tala om personangrepp. Jag varken stammar eller har problem med läsning - tvärtemot är jag svenska- och engelskalärare på gymnasienivå. Och även om jag skulle stamma eller ha problem med läsning så har jag rätt till min egen uppfattning om saker och ting. Det var inte menat som en negativ kommentar, utan mer något att bygga på - om man nu väljer att göra det. Slå upp ordet 'kritik' i ordboken - det har inte alltid en negativ betydelse.

Anonym sa...

hehe jag är själv lärare så...
det är hennes blogg då är det hennes sätt å regler som gäller.

Anonym sa...

Det har jag aldrig sagt något om? Man får kommentera - det är därför det står 'skicka en kommentar'. Tror att du är lite vilsen i din tankegång, eller så har du problem med läsningen ;)

Anonym sa...

haha det är ok att erkänna att du inte hade nåt mer att säga, istället för att kopiera det jag hade sagt om din läsning..
Och ja man kan kommentera men då kan man låta bli å dra upp saker som du inte gillar när du inte känner henne. Men det kanske är en arbets skada å då kan det inte vara lätt för dej att hålla på att "Rätta" andra på din fritid.

Anonym sa...

Feedback betyder inte alltid en klapp på axeln gumman, sånt är livet. Och det stavas "arbetsskada", "läraren".

Anonym sa...

Stavningen kan blir hur den vill när man skriver för fort.men det är bra att du vet hur din skada stavas.