tisdag 17 maj 2011

Äckligt mycket...


"Mat kan vara oändlig lycka..."

Under den senare tiden - utan mina tabletter - har jag näst intill ätit allt som kommit i min väg. Jag har däremot försökt att behärska mig då jag inte vill att Patrik ska se vilket monster jag kan vara. Det är äckligt hur mycket en kropp kan ta in utan att ens känna den där mättnadskänslan. De tre senaste dagarna har varit värst.
Men jag får snart mina tabletter och då ska jag göra nytt matschema samt börja träna.
Jag ska ge 110% nu och det ska jag hålla i. Inget mer slarv!!

Var och åt med Patrik och Andreas E på Susie Q i lördags. Beställde en maffig hamburgare på 200 g som dessutom hade berg med godsaker på... Jag tror att både Patrik och Andreas trodde att jag skulle lämna... men jag lämnade bara halva brödlocket och en bit bacon... vill minnas att det var något annat också som jag inte tyckte om, men jag minns inte vad.
Grymt god var den i alla fall... men farligt för mig att äta.
Efteråt var jag även sugen på att äta glass medan Patrik satt och ojjade sig över hur mätt han var efter sin egen måltid. Wooops!
Men snart så... då kommer monstret i mig att försvinna.

Ska strax ta och beställa lite kläder till mig själv och kanske något till ungarna också :)

Men nu ska jag äta och sedan ge mig iväg till mamma för lite mor och dotter tid :)

Ha en bra dag!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad hände mellan dig och David? Skulle inte ni gifta er och allt? Hur länge var ni tillsamman, det var väldigt länge va? Hur mår du efter separationen, och hur mår David? Är ni vänner fortfarande? Please tell us everything! :)

/Kramar från en läsare.