onsdag 8 september 2010

Girls night

Idag är det onsdag och jag är ledig från skolan. Dock behöver jag läsa lite till det kommande provet som jag har på fredag. Men det har jag också tid med :) Ska även göra lite nytta här hemma och tvätta lite.

På fredag ska jag och Karro ha en liten tjejkväll... vi får se om det bara blir hon och jag, eller om någon annan också vill komma. Hojta till om det låter intressant :)
Det ska bli kul att få lite tid med henne då det var så länge sedan som jag träffade hon. Vi var ut igår och fikade på stan och sedan kollade runt lite i några butiker. Det var trevligt!
Väntar ivrigt på att min jacka från tradera ska dimpa ned i brevlådan... Jag har kämoat mycket för att vinna just den. Efter att jag förlorat 2 av dem, bestämde jag mig för att sitta vid sista minuten och buda. Där satt jag, 1 minut innan den skulle avslutas. Uppdaterade sidan hela tiden, tills jag såg att den blivit avslutad. YES! Jag vann den! 235 kr, 295 kr med frakt. :) Jag är nu jätte glad! :) Ser framemot att få använda den.
Nu ska jag ta mig en daglig promenad innan jag tar tag i resten.

1 kommentar:

Karolin sa...

Det är så himla fint med traderavinster. Var ett tag sedan jag budade hem något nu, lägenheten gick åt fanders. Men imorgon är en ny visning, och denna tror jag kan vara något, dessutom ligger utropet rätt lågt, eller ja, i Uppsalamått :)