onsdag 30 september 2009

I´m sorry...

Fick höra att jag verkar deprimerad på min blogg...
Jag är ledsen om det har verkat som om jag är det eller som om jag mår skit piss.
Jag vill berätta att jag mår dåligt ibland, då jag kommer in i mina banor av depression, men jag är innerst inne så himla glad i alla fall. Varför jag blir nere har jag inga svar på, det har med min struma att göra. That´s it.
Jag är inte olycklig på några plan ska ni veta, jag är nog den lyckligaste kvinnan som går på denna jord. ^^

Det är nog många som tycker att jag är någon slags copycat, att jag numer skriver om min struma fast jag inte gjort det tidigare...
Jag vill inte att folk ska tro det om mig, men man finner sig i situationer efter en tid och jag har väl funnit mycket tröst i att jag inte är ensam och jag lider inte om man ska jämföra med andra som har livshotande sjukdomar eller bara varit med om värre saker.
Jag är lyckligt lottad som inte har det värre än vad jag har, jag klagar och tycker det är piss ibland att ha struman, med tanke på perioder som jag får etc.
Det gör inte alltid mina vardagar så lätta, men jag ska inte klaga, absolut inte.

Jag tycker inte heller det är fel med att jag skriver om min struma öppet heller, vet att många kan tänka att varför, onödigt etc, men jag tycker att det känns skönt att få göra det, jag får yttryck mig lite om det och så, och jag kan säga att det hjälper mig mycket. Jag har inget att skämmas för och då tycker jag att det är okej. ^^

Sovit från 15 - 18 och jag hade väl dåligt samvete, men det var sååå skönt! När jag vaknade hade David kommit hem och han pussade mig på kinden och sa att han älskade mig. Himla skönt är det att ha någon som bryr sig så mycket om mig som han gör. Han får min värld att gunga.

Jag har varit seg idag, mycket har med att jag är svullen på vänster sida i halsen och vänstra sidan på tungan. Jag har haft svullet i halsen i en vecka men nu har det gått till tungan också, eller den är i alla fall öm. Så jag ville egentligen inte gå på skolan... men jag gjorde det i alla fall och kommer göra det imorgon också. Jag vägrar vara hemma på grund av småsaker då man missar så himla mycket av att vara hemma.

Nu ska jag avrunda....ville mest be om ursäkt till de som trodde att jag var deprimerad i mitt liv som det är utan eller med struma. ^^

Blu bli bla blö

Idag har vi haft omvårdnasdokumentation på skolan.
Då jag såg ordet tänkte jag; Men va? Vad är nu detta?! Det ser för komplicerat ut för min lilla hjärna... Men nej, så fort jag Linnea och Emma började så gick det bara fin fint. Dock stod Linnea för det mesta av fantasin och alla konstiga ord ^^
Även om jag känner mig på väg till att bli sjuk, så gillar jag att komma till skolan, de flesta är så positiva och man känner sig inte så jätte dålig då man befinner sig med dem.
Man orkar helt enkelt att gå till skolan.
Hade det varit 7, 8, eller 9 an så hade jag stannat hemma. GARANTERAT.
Tur att jag gick också såatt jag fick ta del i hur man fyller i en sådan. ^^
Men nu vill jag bara lägga mig ner och sova...

Svärmor kommer på ett tag och då kanske jag kan finna mig tid till att lägga mig. *hoppas hoppas*

Jag ska snart, inom en kort framtid börja med några bestämmelser i denna blogg.
Eller vad himla säger man...
Test kanske.
Vad det hela handlar om får ni se ^^

Nu ska jag lägga mig ner en stund och känna frid.

tisdag 29 september 2009

Det som har sagts och det som kommer att sägas...

Ja, vi har gått igenom något ytterst viktigt på skolan idag, i och för sig är väl allt viktigt vad gäller hälsa och vård. Men det här är något som jag känner är viktigt för mig.
Jag vill inte yttra mig så himla mycket om detta, inte mer än att jag har lidit en del.

Jag började fundera mycket runt ämnet och jag har inte gjort det på länge då det inte har tagits upp så intensivt, men jag vet att mer kommer att komma på torsdag.

Jag vill också passa på att säga att jag har en underbar klass, men några väldigt speciella för mig. Ingen nämnd, ingen glömd ^^
Ni vet vilka ni är i alla fall.
Underbart är det att komma till skolan och känna sig trygg.
Första dagarna är alltid jobbiga för mig då jag har svårt för kontakt, men nu går det bättre och jag vet att med tiden kommer jag att springa runt i korridorerna och leka apa...typ.
Det är en otroligt härlig känsla för mig som var nästan gråtfärdig första dagarna för att jag inte kände mig hemma och att jag endast skulle pina mig igenom året och inte tänka mer på vad andra kan tycka om mig.
Inget har med personerna att göra i hur dem är om någon tänkte så. Ingen har dessutom varit elak mot mig, men jag är bara så känslig, och ännu mer nu av min sjukdom. Ni vet hormoner som inte sitter där de ska och så...haha.
Alla är fantastiska och man känner sig aldrig lämnad åt ödet, alltid snälla och bemötande.
ME LIKE!

Oj, nu rinner tiden iväg och jag ska springa och hämta barnen.
David jobbar 7 - 17 hela veckan och jag är så lycklig över att ha honom kvällarna för mig själv ^^

Lördag är det 30 års fest förresten, rolig ska det bli!

måndag 28 september 2009

Men va??!!

Himla åh vad jag är irriterad...
Då vi skulle mäta blodtryck så får jag nästan armen sönderpumpad, vill inte nämna något namn här, men vissa vet.
Läraren sa innan vi började;
När vi har kollat blodtrycket på våran partner, skall vi låta armen vila i 1 minut så att blodet skall kunna rinna tillbaka.
Klart man lyssnar och gör därefter, men inte min andra partner...nej nej.
Här pumpades det 3- 4 gånger, och inte heller ville denne lyssna då jag sa att jag var tvungen att vila min arm, absolut inte. Självklart så kommer det till mig också, hade det varit på någon annan så hade det var Nej och inget annat, men jag, jag bara pinar där jag sitter.
Hur kan jag ha blivit den person som jag är...?
Nåja, så jag fick stå ut med att min arm gjorde så himla ont som den gjorde, inte är det skönt att få blodet stillaståendes så pass som det var, och inte fick man många sekunder på sig att låna den ligga med blodet som skulle strömma ut igen...
Himla irriterad var och är jag.

Kul var det hur som helst att få kolla blodtrycket, mycket intressant.
Dock var det mindre kul för mig att kolla pulsen, gillr ju inte ådror och pulsar.
Kan inte ens ligga på min mans bröst och vila, ryggar snabbt så fort jag hör hjärtat slå.
Håller jag i hand med honom blir det samma, känner allt som strömmar och pulserar...*usch*
Och jag ska bli något inom vård och omsorg???!
Vet inte hur det ska gå till...
Men vi ser ju, jag kan ju förändras en del innan dess.

Nu har jag inte tid med detta längre, ska hämta barnen från dagis och göra middag därefter.

Smell ya

JiBs

Jag kan irritera mig så himla mycket på hur dumma människor kan vara, inte bara dumma men man undrar vad och hur de tänker...
Har suttit från igår och försökt komma fram till något vettigt resultat, men det finns inget.
Felvalt och så korkat...

Det är då himla tur att jag har bloggen min så att jag kan få lösa ut aggresioner, även om detta inte var så mycket att spy ut.
Men jag känner hur det klöser inombords och man vill ju bara slita sig i håret och skalla människan.
Nä himla vad glad jag är som inte har de problemen i alla fall.

En dag i taget...

Nu sitter jag här medans jag inväntar nästa lektion på skolan, då blir det blodtryck som gäller.

Har spånat igenom Mikaels blogg och fann den underhållande ^^ Vet inte hur man länkar i ett inlägg, men är ni intresserade av att kolla så finns hans blogg under Bloggar jag följer. Alltid hittar ni något där som faller er i smaken.

Är trött som få, vilket inte är ovanligt, men jag tar mig i kragen ändå och försöker göra det bästa av situationen. Kände att jag ville säcka ihop på skolbänken, men jag höll mig vaken. Lite av att jag fick mig en "wakeup call" av sara som såg att jag var trött. Det är lätt att man glömmer var man befinner sig och kan därmed somna. I alla fall jag.
Jag tar dagen som den kommer nu och även om jag har den otäcka känslan i kroppen så tar jag det, men försöker samtidigt att göra något bra av det. Inget ska få knäcka mig.

Ska dra en sleep nu på det här så att man orkar med nästa vända...

Smell ya!

lördag 26 september 2009

Familyportrait 2

Här är bilderna...





Familyportrait

Har varit idag till Luleå och hämtat våra kort som Johan Baggström tog förra året. Jag är helnöjd med hur dom blev!
Men de får ligga kvar i pappret tills vi har flyttat ^^

Var till IKEA igår och hittade så himla mycket som jag lätt bara skulle ha tagit med mig hem, men vi handlade mest små plock.
Tallrikar
glas
bestick
lådor till Yuna
förvaring och annat.
Men jag ska dit igen med min lovely i Oktober ^^
Då har vi lite mer att röra oss med.

Är egentligen så himla trött att jag hade kunnat lägga mig och sova på stört, men jag ska motstå om än jag får klämma upp ögonen med klädnypor.
Himla skit vad jag hatar det här!!
Men jag ska besöka kära doktorn någon dag nu så jag kanske får något för min trötthet och så...
Depression vill jag inte ha något mot, har hört så mycket skit om alla dessa lyckopiller, dessutom är jag inte derprimerad för jämnan så det ska jag väl klara av.
Men himlar då det händer... Det är ju tur att man är i skolan vissa dagar av dem då man bara vill dra något gammalt över sig. *blä och skit*

Nä... nog pratat om det, jag får aldrig något vettigt sagt i alla fall.

Nu ska jag dra mig vidare, lägger upp bilderna snart från Johan.


tisdag 22 september 2009

Sugar babe

En hård dag har passerat mig och jag mår inge vidare.
Det känns skönt däremot att äntligen kunna ha mod till att skriva här om att jag lider av struma, ingen större sjukdom, men den kan vara jobbig att leva med, även om jag inte har det värst.
Vissa kan tycka att man inte alltid ska blotta sig för allt och alla, vilket jag kan hålla med om också, men för mig känns det bra, och om ingen skulle blotta sin/sina sjukdomar, då hade det varit svårt för mig att veta om sara och våran gemensamma sjukdom, jag hade aldrig fått prata med någon djupt in i ämnet kanske, så jag är glad över att sara är så öppen och att vi bor i samma stad, känns jätte bra för mig att ha någon som förstår mig.

Jag har nästan somnat på skolan idag och jag blev som i trans, satt i mitt innersta och lyssnade på allt som hände där, fattade inte så mycket om vad som hände runt om mig, vilket var rätt läskigt...
Har haft i 1 veckas tid svårt att koppla saker och ting, läste igårkväll från medicin om hepatit och andra smittsamma sjukdomar, enkla ord som läkemedel kunde inte riktigt koppla, vad är ett läkemedel? Simpla grejer, vilket fick mig att tänka till, efter några stunders funderande på problemet.
Tänkte dra mig till VC och prata men samtidigt vill jag inte. Jag ogillar deras svar på att allt är som det ska, även om man själv känner att det INTE är bra.
Jag vet inte om jag bara haft en jobbig vecka och att jag därför har svårigheter just nu, man kan avvakta och se...

Livet leker med mig förövrigt och jag är så himla glad, inte alert, men glad.

Lyssnat på redovisning av Linda R och Sara I idag om afasi, himla intressant var det, och jag kände hur jag ville börja gråta en del gånger.
Jag tar in informationen och använder den med varsam omsorg, all information träffade mig rakt i hjärtat och jag kommer att bära med mig den informationen som de nämnde, resten av mitt liv.

Nu ska jag dra mig tillbaka och dricka mera kaffe...


måndag 21 september 2009

Different places

Sitter hemma på min håltimme och lyssnar på Gentleman - Different places, så himla skön låt och jag är glad att Malin har så bra smak att man får ta del av den och få veta vad det finns :)

Jag känner mig så himla glad idag och allt känns så himla bra.
Har fått jätte mycket kommentarer också om mitt nyklippta och färgade hår, himla kul är det att höra att man är fin i håret nu.
Malin har stor förtjänst av det :)
Tack ännu en gång.
Det var himla på tiden att jag klippte mig, böörjade ju se ut som Hej kom och hjälp mig. ;P

Känns som om det är tusen roliga saker som ska hända under så kort tid och jag är helt till mig över hur roligt allt ska bli. *wiii*
Jag väntar dock bara in på att en depression ska komma, så är det för mig och med min struma.
Trötthet, depression, mat... Det är vad det handlar om för min del.
Jag hoppas bara att det inte utvecklas till något annat...

Nu ska jag hinka i mig lite mer kaffe och sedan gå till affären fö att köpa yoghurt till matningen på skolan, det här ska bli intressant mina kära vänner och läsare.
Kanske blir det en bild med mobilen som får läggas upp, om inte annat på våran alldeles egna sida på FB.

Bye for now

söndag 20 september 2009

Travel plans

Jag har suttit och googlat runt lite på nätet och kollat efter ställen man skulle kunna åka till, bara jag och David.
Helst skulle jag väl vilja åka utomland någonstans, men till en början så skulle det vara kul att åka till fjällen, typ Ritsem, Riksgränsen, Abisko eller över till Norge till Narvik eller Lofoten. Det hade varit mysigt att åka med David ensam och gå ut i naturen och bara vara vi två.
Kanske göra upp en eld och mysa vid den, och ta en massa naturbilder :)
Det är något som jag hade tänkt göra snart.

Idag har jag klippt mig och färgat håret, det var Malins uppgift för dagen :)
Jag är jätte nöjd med resultatet.
Thanks again sis!

Imorgon blir det matning på schemat på skolan, kommer kännas konstigt att bli matad av någon annan än en själv.
Men jag antar att man måste sätta sig in i en sådan situation för att förstå hur det kan kännas.

Längtar till helgen också som kommer vara mycket givande... Ikea på fredag, hämta tavlorna på lördag och se teater med Malin, Olivia och Jonathan på söndag.
Mycket underhållande helg.

Jonathan tappade sin första tand idag också, helt lyrisk var man som förälder... haha, mer än Jonathan.
Jätte kul!

Nu ska jag avrunda...
Smella ya!


lördag 19 september 2009

Bröllop!

Vi är inne på bröllopsplaner jag och David, mesta dels jag då :)
Jag har tänkt mycket, och har då kommit underfund med att så mycket tyder på att vi ska gifta oss, exempel;

Sandra sminkar mig, gratis
Malin fixar allt mitt hår, gratis
Lisbeth fixar med maten, gratis + sponsrar till bröllopet
Mia hjälper oss med ringarna, billigare

Här har jag några bilder på vad jag hade tänkt mig, dock vet jag inte vilken av klänningarna ännu... Ni får ge tips :)
Ringen är dessutom inte identisk.

Lördag

Har ingen träningsvärk idag, och det trodde jag absolut att jag skulle haft. Men icke.
Igårkväll satt jag med Jonathan och kollade på Idol, det är alltid kul att se alla uttagningar, finns så många som tror att de kan sjunga, eller så går de dit bara för att.
Absolut inget fel med det, lite roligt ska man ju också få ha det :)

Då Jonathan hoppat i säng, efter idol dvs. då tog jag mig en ISkall 3,5 % öl och smuttade på och samtidigt zappade.
Gott gott var det.
Jag älskar öl och tycker det är grymt gott att bara dricka, behöver bara en och det är bra :)
Men då inte att jag blir klappkalas på en, men jag menar att jag inte behöver dricka mig full för att jag ska dricka en öl. Kan vara gott och mysigt med en öl till en film eller så på en helgdag.

Har beställt lite kläder till ungarna, mest till Jonathan då Yuna får ärva så mycket.
Hela kalaset gick på 2000 kr. 1 par jeans till David, och en top till mig, resten var till kidsen. Då kan vi därför säga att 1800 kr gick till barnen :D

Nu ska jag ta och mysa ner i soffan med mina killar...

Jag ska snart snrt börja med min viktnedgång, jag ska göra mitt yttersta denna gång!


fredag 18 september 2009

Nya kontakter

Vi var idag, jag och 4 andra uskor, på promenix på Boden i rörelse. Vi gick 1,2 mil typ.
Svettigt men kul!
Då jag har så svårt för att knyta nya kontakter så är det ett ypperligt tillfälle för mig att göra mig hörd.
Alla är dom ju huuur mysiga som helst och det var ett nöje att gå med dem.
Fick nu också prata med Sara om struma och det var så himla skönt.
Det är skönt att veta att man inte är ensam och även kunna få lite tips och råd.
Men ändå så känner jag mig friskare då jag inte har så mycket att klaga på i jämförelse med tex sara. Men hon är så förstående ändå och det är en lättnad.

Svettig men himla glad över att jag tog mig ut och gick den där slingan som var tänkt.

Mamma sitter med Jonathan nu och skriver i skriv och läsar boken, han är så duktig min lilleman.
Snart ryker den lösa tanden också. *gulligt med glugg*
Yuna är helt såld på My little pony ( var kan hon fått det ifrån ), hon kan se filmen 3 - 4 ggr om dagen.
Men hon är som mor sin, jag äääälskade my little pony då jag var liten, hade alla filmer också. Måste leta rätt på dom kom jag just på...
Vill se också ^^

Nu ska jag vara social och sedan beställa lite varmare kläder till barnen.

Bye bye cuteypie

Tack till uskorna som var på så glatt humör, och Linda G som var på topp trots första dagen utan cigg. *word*

torsdag 17 september 2009

Trött, trött och helt slut

Tack till Karro som skrev så peppande ord till mitt förrförra inlägg.
Jag vet att jag med tiden kommer att börja ta för mig mer av livet och allt vad det innebär, det är inte lätt att komma ut från att ha varit mammaledig och hemma pga det i nästan 4 år, man blir lite av en enstöring och folkskygg nästintill. Men jag försöker att jobba på det.

Jag är ganska avhållsam vad gäller att möta nya människor, jag gillar att avvakta med vad jag ska säga så att jag vet var de står i förhållande till vissa frågor.
Man ska nog inte alltid dra ett brutalt äckligt skämt alltid, man ska nog försöka att anpassa sig :)
Jag tycker att jag redan känner mig som hemma i klassen.
Har kommit lite mer in i gruppen nu, även om jag håller tillbaka en hel del.

Fick skratta så jag började gråta idag, himla Emma med sina tokig ideér och fula skämt. Haha.
Det var jätte skönt att få skratta av sig så mycket som jag gjorde.

Pga min struma så är jag sååå trött och jag har därför sovit en stund och nyss vaknat.
Sara... skulle vilja prata med dig lite om lalt, vore som kul att kunna få prata med någon som är i samma sits och som dessutom är rätt lik mig.
Vore störtskönt!

Imorgon ska jag vara nyttig... Boden i rörelse är igång och jag hade tänkt mig ut.
Jag har bestämt för att jag ska gå på det och försöka mig på att gå så mycket jag alls kan.
Jag skulle må bra av det.

Fick VG på mitt prov också i medicin, jag är jätte nöjd och ska försöka fortsätta hålla det betyget igenom allt. :)

Nu, Idol!

onsdag 16 september 2009

Hasselblad H3D-31

Jag har hittat en bejjbiis som jag så gärna skulle vilja ha...skulle någon känna sig redo att ge mig en summa pengar, eller bara skicka denna som en present till mig, då skulle jag blivit lycklig!
Den bästa av de bästa systemkamerorna!!!


Me Want!


Tack till er alla

för att ni bryr er och kanske lägger en tanke till mig lite då och då. :)

Vet ni vad jag skulle behöva?
Jag skulle behöva mig lite stake, lite stake till att våga ta för mig i livet, våga sticka ut, våga bli hörd.
Ofta så slår tanken mig;
Skulle jag kunna yttra mig i det här? Eller skulle det låta dumt? Tänk om någon annan tycker helt olika, eller att jag formulerat mig på ett fel sätt. Vad kan hända?

Därför är jag en sådan som mest bara lyssnar, men det är ju även en bra egenskap, att kunna lyssna till andra.
Det är jag bra på, en bra sida har jag då :)
Jag har så många fler att ge och visa för omvärlden och till de som jag tycker så mycket om, inte bara familj utan till vänner också.
Det finns vissa som jag känner så bra vibbar från och som jag på något sätt har en anknytning till.
Det är lustigt, kan inte riktigt förklara mig i den frågan om hur jag känner så starka band.
Att ha vänner är något som jag uppskattar, men jag är också som så att jag inte kan ha flera hundra vänner, nä, jag väljer mina vänner med omsorg och har gärna ett par få än många.
Men det vet de flesta också att jag känner.
Men att ha många bekanta är ju också bra, det är inget jag säger ifrån.

Jag mår bra idag... bättre än jag trodde.
Allt känns bara fin fint!


tisdag 15 september 2009

Jag har det bästa!

I vilket väder det än är så finns du där för mig
var jag än går och det beslut jag tar, finns du där och stöttar
när dåliga tider kommer över mig, så finns du hos mig och ger mig det stöd som jag behöver
Då jag skrattar och är på mitt bästa humör, då finns du nära för att dela min glädje
när tårar rinner längs mina kinder, då finns du hos mig och ger mig all din tröst

Du är min enda, mitt allt!
Jag älskar dig David och det finns ingen annan...

Även om det inte är det poetiska som man kan skriva så känner jag för att dela med mig av hur jag upplever David, och hur han faktiskt är.
Han är den enda som jag skulle vilja dela mitt liv med.
Han är som min bästa vän och min själsfrände.
Han är allt för mig.

When everything seems like nothing can go wrong

Så himla fel jag hade, allt kan gå fel, även om man precis har fått det så himla bra med det övriga i livet.
Hur himla kunde jag tro att vi var lediga idag?? Är jag den enda som trodde det?
Det känns så och hur i himla kunde det ske?
Dåligt samvete så det tjuter om det kan jag lova... Mår himla dåligt då jag missförstått något eller som också hänt idag, inte varit på skolan, pga. missförståndet.

Jag har haft en j**lig natt också... usch och fy.

Hur ska denna dag sluta då den började så uruselt??

Jag ska ut en sväng med Malin, får nog ta mig en kaffe då och hoppas på bättre tider... Inget känns bra just nu.
Men den tanken kommer väl inte hålla så länge, jag kan aldrig vara negativ en hel dag. Men piss och skit för hur den började.

Jag ska kasta mig i duschen nu, ursäkta för mitt dåliga humör och för mitt dåliga inlägg...

måndag 14 september 2009

#/+??!!!#//88#!!!

Jag svär och skriker i mitt innersta sinne...
Himla k*k och bajs, och f*n och hans moster!!!
Det gick inte vägen idag på sjukhuset, grät gjorde jag också, floder och vattenfall, nästan så det skulle slagit läkaren i skallen så han svimmade.
Jag är deprimerad.....

Men glad är jag också då vi fått lånet till nya bostaden :) *yey*
Men fortfarande så deprimerad i mitt stilla sinne...


söndag 13 september 2009

Thinking about it

Jag sitter nu ensam vaken, David och barnen ligger och snosar. Med tanke på att jag somnade tätt intill Yuna då jag skulle få henne till att somna, så sitter jag nu här och kan själv inte få en blund, men jag ska lägga mig så fort jag har skrivit klart detta.

Jag hoppas innerligt på att jag får ett positivt beslut på måndag, jag har väntat länge nu på att få ett svar och eller att få bekräftat.
Är svaret positivt lagt åt mitt håll, då j***ar, då ska jag också ta upp min diet på nytt.
Har inte kunnat hålla på med den nu då jag väntar in svar, det kan bli struligt med beslutet då. :S

Men jag hoppas, hoppas, hoppas!!!

Good night sweethearts


lördag 12 september 2009

Love life

Alla puzzelbitar faller sakta men säkert på plats och det finns ett ordspråk som lyder; "Efter regn kommer solsken", jag instämmer.
Det är många gånger som man har upplevt livet som svårt, orättvist och fullkomligt meningslöst.
Varför ska man finnas om allt bara går fel?
Så har man tänkt.
Kanske inte just så de senaste åren då man fått barn och allt. Men innan.
Jag har varit med om mycket som påverkat min syn på livet, det har haft sina upp och nedgångar, men det tycks ha blivit bra trots allt.
Visserligen förlorar man något efter vägen, vilket inte gör saker bättre, men man kan inte få allt och inget varar för evigt.
Vill dock inte gå in på några detaljer, men man kan ta det lite hur man vill. Man vet med sig själv om vad som finns och inte.

Vi har varit på gruvberget idag och haft det mysigt.
Barnen har gått tipsrunda och hittat Mulle i skogen...Yuna kramade till och med om Mulle, vilket jag absolut inte trodde att hon skulle göra. Med tanke på barn mössan som mulle har, och det risiga håret och andra grejer skulle man nog inte vågat själv som barn. *hehe*

Natalie är här och ska sova över, Jonte och hon kommer nu ständigt in med teckningar som dom gjort och ska ge dessa till mig :)
Barn är ju sååå härliga.
Vad vore livet undan dem?

Har suttit och suktat på ikea.se och drömt mig bort till allt jag skulle vilja köpa till nya bostaden.
Det är mycket det... :D

Ni tycker nog att jag tjatar om denna evinnerliga bostad, men jag är lycklig, även om det inte är ett hus som vi ska köpa så är jag ändå så himla lycklig över att få kunna ha något som man betalar för i syfte till en själv.
Man är inte begränsad till att vänta på ledig tvättid och man får bygga om och renovera hur mycket man än vill. Jag ser framemot att få välja ut tapeter till vardera rum och börja använda min inredningskänsla.
Det pirrar i kroppen bara av att tänka på alla mina ideér och planer.... *wiii*

Nu ska jag vara en god mamma och ta en tid med barnen att göra något roligt.
Smell ya!

fredag 11 september 2009

Sign a contract

Idag ska vi iväg och skriva kontraktet för vårat nya boende, jag längtar tills vi kan få börja flytta in och stadga oss.
Har så oändligt mycket planer för hur det ska inredas och vilka tapeter det ska vara i varje rum.
Egentligen är det inte alls nödvändigt att tapetsera om eller så, men alla vill väl ha det lite mer personligt, dessutom är det inte alltför dyrt med tapeter heller :)

Vi har tänkt oss att inhandla en ny säng också, jag vill meddela er om att Dreamzone från Jysk är inge vidare kontinental sängar, skumgummit i sängen trycks ut och ned i mitten så att det blir en grop.
Dessutom sade de att madrassen var vändbar från medium till hard. Jag med min dåliga rygg behöver hård madrass, men icke det. Den är lika mjuk på båda sidorna.
Nästa säng som köps ska kosta lite mer för att man skall vara säker på att det är kvalitet.
Så det så!

Jag och David hade tänkt rensa ur lite ikväll från förrådet, skaffa lådor till barnens alla teckningar och saker som de gör på dagis och som de pysslar med här hemma. Jag vill ha ordning och reda på allt!
Dessutom vill jag inte att något som de gör ska försvinna eller gå sönder.

Åh, lyssnar på Gentleman - Different places ... Malin har väldigt bra smak vad gäller musik :)

Nu kaffe och sen städa.


onsdag 9 september 2009

Lite bilder från Lucas dop
















Cellprovstagning

Har fått ett brev idag om att jag har fått tid för att göra cellprovstagning o livmoderhalsen, jag har ärligt talat väntat på det brevet, länge.
Man går ofta och tänker på att man kanske kan vara utsatt av något och då är det väl bra att man får ta och kolla upp det :)

Är ledig idag - måndag, guuud så häligt då!
Men man måste ändå sitta med böckerna och läsa på så att man hänger med om vad som händer i kroppen och ute i världen :)

Ska med älskling och kolla på en ny bostad idag, himla kul!
Jag vill inte bo kvar här längre.

För tillfället har jag inte mer än så här att säga... Det kommer mera :)


tisdag 8 september 2009

Prov och annat

Vill först börja med att säga att vi haft prov idag i kaptlet läkemedel, himla intressant ämne för det :) Kanske ska läsa till sjuksköterska ändå :) Vem vet.
Trodde dock att vi ändå skulle haft med lite av de avancerade frågorna, hur nedbrytning går till och hur läkemedelt verkar i kroppen, men icke det. Var lite synd så där va? :)
Det gick bra för mig i alla fall, jag har inget att klaga på.

Haft besök av en karl idag på skolan, minns inte vad han hette då jag är så himmla dålig på att hålla koll på namn ibalnd.
Han tog upp levnadssätt från olika delar i världen och visade även reportage som han själv har gjort då han rest.
Han är ju då en journalist :)
Himla intressant var det. Nu är man ännu en kunskap rikare.

Jag är less... Jag är less på att vara så här trött, det bryter ner min vardag fullständigt. Måste ta ett snack med min läkare för att kolla upp mina värden igen och så...
Men jag hatar att behöva springa till läkare, och alla dessa utgifter för att man dessutom har varit där, ska nog införskaffa mig ett sånt där kort, vet inte va de heter?
Man ska väl kunna gå gratis då man har varit där nog mycket om jag inte minns fel.

Nu... nu är det inte länge kvar till jag får komma mig till en annan läkare, yey! Jag är himla nyfiken på vad han har att säga, jag ser framemot måndag så innerligt.

Imorgon ska jag och älsklingen och titta på en bostadsrätt i bodsvedjan, vill ha hus så gärna, men det finns inga i vår prisklass, eller finns och finns, men man ska dessutom ha råd till att rusta upp dem också. Så jag antar att hus får vänta ännu lite. *grrr*

Nu ska jag ta mig en rök på det här, håller nog kanske inte så länge till :)


måndag 7 september 2009

Är lite irriterad på vissa bloggare

Skriver snabbt innan jag hämtar kidsen...

Jag är lite smått irriterad på vissa bloggare som utmärker sig till att vara mer än va de är.
Nämner ingen speciell, men har läst många som vill uttrycka sig till att vara någon som de egentligen inte är.
Tacka vet jag för den äkta människan och deras äkta syn på livet och på vilka de är.
Man ska vara sig själv och stå för det man själv håller vid.
Inget blir bättre av att man tror att man är bättre än allt och alla.
Det är viss skillnad på att ha bra självförtroende och på att trycka i sig själv att man är bättre än alla andra.
Alla är lika värda och jag tycker ingen kan säga att en annan är mer värd än någon annan.

Så det så...

Out!


Energi

Jag har fullt med energi, tycker jag inland, men oftast så kommer min sjukdom ikapp mig och drar mig ned i varv och jag är så spyless på det.
Jag har pratat med David som är och jobbar, vi pratar så mycket om hus nu att jag tror att han också blir lite smått galen på att det bara är prat och inte så mycket gjort.
Men idag skulle han ringa runt lite och så... vi får se hur det börjar ta sig :)

Har legat i sängen med en kopp kaffe och läst på en del om läkemedel, det är så himla intressant.
Idag har vi haft grupparbete på skolan, ett mycket roligt projekt faktiskt.
Vi ska göra kollage av våra arbeten, vi hade rätt roligt i våran grupp :)

Ska till syster yster sen för att bli förhörd på läkemedel, längtar så himla mycket på att få göra provet, dock ångrar jag lite att jag har låtit så himla säker på att jag har fått in allt, bara för att jag sagt så kommer det väl tillbaka till mig som ett slag i huvudet och jag misslyckas... Men vi får hoppa på att det inte ska gå så fel. :)

Nu måste jag ta och vila, himla va less jag är på att vara trött...


söndag 6 september 2009

Usch

Drömde en läskig dröm inatt och hade svårt för att förstå att det var en dröm då jag vaknade upp, men så fort tankarna hade samlat sig så tackade jag gud för att det bara var e dröm.
Det som är konstigt med vissa drömmar är att man aldrig riktigt kan förklara dem, när man börjar kommer man på att det inte alls var så, och att ingen ändå skulle kunna förstå den så som jag gjorde i drömmen.
Det här med drömmar är lustigt...

Idag är det en grå och trist söndag, man har verkligen inte lust till någonting överhuvudtaget.
Helgen har gått så snabbt förbi och imorgon börjar skolan igen.
Det är ändå så att man fått mycket gjort, jag har hunnit med folkhälsan, struman är klar och jag har hunnit plugga inför provet.
Det som jag känner att jag har ångest över, är att jag inte skrivit ner viktiga detaljer i mitt block, jag tycker sådant är viktigt och jag lär mig bättre då jag får skriva ner det som står.
Jag får helt enkelt lägga ner massor av tid till det ikväll, så jag inte längre behöver känna ångest. :)

Nu är jag hyfsat sugen på kaffe och jag måste nog gå och göra några koppar, en si sådär 12... haha

fredag 4 september 2009

Det flyter på...

Det känns som om mitt liv bara blir bättre och bättre för varje dag som går. Idag har jag gjort slutprov i människan socialt och kulturellt och jag tror det gick rätt bra. Jag är nöjd med den insats som jag har gjort, och det är det enda som räknas tycker jag.

Är lite innan planeringen också.
Har nämligen gjort en uppgift och lämnat in fastän den inte ska vara inne förrän 16/9, så det känns också jätte bra.
Skriver på min uppgift om struma, som förväntas vara klar inom kort.
Vi har prov till på tisdag, och jag känner mig förberedd och klar inför det, ska fortfarande läsa mer så att det verkligen sitter, men jag vet att jag har massor av kunskaper redan :)

Jag mår så himla bra, livet kunde inte vara bättre. :)


tisdag 1 september 2009

fler bilder....


Såsom jag endast gör i fyllan eller då jag gillar personen starkt :)

Kanske kvällens konstigaste min på mig.



Fick hör av tjejen längst till vänster efter denna bild; "Tack för skorna som täckte mitt ansikte", oops.



Några bilder...

Jag tänker ständigt på hur lik jag och Malin faktiskt är varandra på alla bilderna

Maria, Elin, Emmelie och jag. Här ser man ju ut lite hur som helst

Maria och Emmelie

Malin och jag... enligt mig är jag sjukt lik Malin på detta kort

Maria, Emmelie och Malin
Fler bilder kommer inom kort