tisdag 20 april 2010

Birthday coming soon

Snart är det då min födelsedag, har börjat spåna igenom de som jag har bjudit ( men har oxå glömt vissa ), för att kunna fastställa det som behövs göras. ^^ Det blir girlpower all night long! That´s the shit..
Älskling beställde min present igår... inget jag vill skryta med så här då jag redan är så bortskämd av honom, men en laptop ^^
Men jag hade aldrig gått med det om han inte hade kunnat nyttja den oxå på jobbet. Men den blev mycket billig för att man tom kan spela på den. Jag är glad att den inte var dyrare.

På lördag är det pokerkväll hos wäppa.. vilket jag känner mig mycket taggad av. Jag vet inte varför, men jag måste ju spela någotlunda bra då jag alltid slutar bland de 3 bästa ^^ Jag är stolt i alla fall.
Det ska bli kul i alla fall och få åka iväg dit och kanske vinna lite cash.
Ska höra med Linda G igen om hon har lust att joina. Vore trevligt att för en gångs skull inte va ensam tjej.

Igår btw, redovisade jag med Linda G, Marika och Veronica om polisen, inför hela klassen. Jag hade lovat mig själv att inte svika gruppen pga att jag var nervös och allt de som jag bär vad gäller att prata inför människor. Jag är ingen som sviker om jag sagt något. Jag skulle göra detta och jag skulle göra det bra. Jag trodde nästan inte att jag stod där och pratade, gjorde gester etc. Jag var som i en annan del av rummet, eller till en viss del i min kropp och en annan var någon annanstans. Helt sjukt. Och jag är så stolt. Jag har höjt mig från att ligga där nere, till att stå upp och nå taket. Helt underbart! Louise gav mig så mycket komplimanger efteråt och var så imponerad att jag bara stod där och gjorde det. Hon vet också vad jag sagt, allt som jag öppnat upp mig för henne och fått säga. Hon vet varför och har alltid haft stor förståelse. Nu gjorde jag det, utan att ens säga att jag inte ville. Jag tackar de som var i min grupp... allt stöd jag fick och förstoendet! Ni är underbara!

Nu ska jag fortsätta lyssna på underbar musik som får mig att smila för mig själv. ^^
Det är underbara tider nu och jag vill inte mista en sekund av det bra som man kan få.

Jag älskar så många, familj, släkt och underbara vänner som alltid finns där... om än man bara vill prata. Oersättligt!
David och barnen... Älskar er!!

1 kommentar:

Johanna sa...

Åh tack desamma! =) Jag tycker att du gjorde redovisningen kanon. Och du kan också känna dig stolt!! Gläns nu en massa och lev länge på en lyckad redovisning! :) Fasen vad bra vi är!