torsdag 29 april 2010

Kroppen nästan darrar

Jag är så hurtig idag så det finns inte. Jag har städat ur i princip hela huset. Nog är jag nöjd alltid ^^

Dock så har jag ändå tankar... en massa tankar om personer som jag saknar och som jag så önskar att jag hade mer kontakt med. När jag tänker tillbaka, långt tillbaka, minns jag så mycket skoj som funnits.Med både vänner och mina kusiner. Jag vet vad det är som har gjort att man inte längre har samma kontakt, och det är fel av mig att skämmas. Drar man ut på saker och ting är det bara jobbigare. Därför kanske det är så att jag måste få ur mig detta på bloggen, där jag vet att i alla fall någon av kusinerna läser och jag får ur detta från mitt system. Jag vet att jag inte gjort något "fel", till varför det blivit att man inte längre har träffats och hittat på saker. Jag vet dock då att jag har mig själv att skylla då jag är den jag är. Men ni vet hur jag funkar och hoppas ni accepterar mig ändå ^^ Jag tänker ju bara så mycket, vilket kanske inte alltid är så bra då detta kan hämma en person från att göra så mycket.
Men jag är på gång nu och jag har nu också fått rensa systemet.

Nu ska jag fortsätta..

Och snälla... skänk mig lite pengar så jag kan köpa lite möbler och grejer, eller håll tummar och tår till att jag ska vinna på lotto eller bingo lotto, som jag så hurtigt spelar varje helg ^^
"Satsar man inget, kan man ingenting vinna" Mitt motto

1 kommentar:

Karolin sa...

Ibland kommer livet emellan, så är det bara. Men jag hoppas att du vet att om du har vägarna förbi är du alltid välkommen!