fredag 23 april 2010

Toshiba laptop

Nu sitter jag här, vid min alldeles egna dator som jag fick idag av lovely. ^^ inte helt min egen, han ska få låna med sig den på jobbet då och då :) men vad gör man inte?

Är lite less för att jag ALDRIG lär mig,,, väntade in i sista till att göra min inlämning och skicka in den. Dessutom var det ju ett ypperligt tillfälle då Yuna blev dålig ikväll också. Har varannan minut fått sitta med henne, santidigt som jag har försökt att hinna med inlämningen i tid. Yeah right som om det hade funkat. 1 timme sen blev jag med den. Himla skit!
Men stackars Yuna som inte mår bra. Hon har nog öroninflammation. Hon har klagat över att det gör ont i örat och hon är varm. Det blir farbror doktorn imorgon då för hennes del.
När barnen blir sjuka så mår man som förälder så dåligt också, av att inte kunna hjällpa dom mer än vanligt, panodil och kärlek. Hemskt är det att inte kunna göra mer.

Ikväll var jag på home party hos linnea c. Det var roligt! Det fanns så mycket som jag hade velat beställa. Men det blev en vas och grytunderlägg. Det är inte billigt att köpa från innerum, men men. Då man också är bjuden av en värdinna så vill man gärna att hon ska få del av erbjudanden och rabatter. Det hade jag hoppats på om jag hade ett party ^^

Nu har jag fått skriva av mig lite på nya datorn...
tänk att den är min!! ^^

Klart slut...

2 kommentarer:

Johanna sa...

Visst är det härligt med en bärbar!!! :)

Karolin sa...

Aj löv my MacBook! Får väl en till bärbar på måndag när jag börjar mitt nya jobb, spännade att se vad för någon även om jag antagligen inte kommer släpa med den hem :)