lördag 12 september 2009

Love life

Alla puzzelbitar faller sakta men säkert på plats och det finns ett ordspråk som lyder; "Efter regn kommer solsken", jag instämmer.
Det är många gånger som man har upplevt livet som svårt, orättvist och fullkomligt meningslöst.
Varför ska man finnas om allt bara går fel?
Så har man tänkt.
Kanske inte just så de senaste åren då man fått barn och allt. Men innan.
Jag har varit med om mycket som påverkat min syn på livet, det har haft sina upp och nedgångar, men det tycks ha blivit bra trots allt.
Visserligen förlorar man något efter vägen, vilket inte gör saker bättre, men man kan inte få allt och inget varar för evigt.
Vill dock inte gå in på några detaljer, men man kan ta det lite hur man vill. Man vet med sig själv om vad som finns och inte.

Vi har varit på gruvberget idag och haft det mysigt.
Barnen har gått tipsrunda och hittat Mulle i skogen...Yuna kramade till och med om Mulle, vilket jag absolut inte trodde att hon skulle göra. Med tanke på barn mössan som mulle har, och det risiga håret och andra grejer skulle man nog inte vågat själv som barn. *hehe*

Natalie är här och ska sova över, Jonte och hon kommer nu ständigt in med teckningar som dom gjort och ska ge dessa till mig :)
Barn är ju sååå härliga.
Vad vore livet undan dem?

Har suttit och suktat på ikea.se och drömt mig bort till allt jag skulle vilja köpa till nya bostaden.
Det är mycket det... :D

Ni tycker nog att jag tjatar om denna evinnerliga bostad, men jag är lycklig, även om det inte är ett hus som vi ska köpa så är jag ändå så himla lycklig över att få kunna ha något som man betalar för i syfte till en själv.
Man är inte begränsad till att vänta på ledig tvättid och man får bygga om och renovera hur mycket man än vill. Jag ser framemot att få välja ut tapeter till vardera rum och börja använda min inredningskänsla.
Det pirrar i kroppen bara av att tänka på alla mina ideér och planer.... *wiii*

Nu ska jag vara en god mamma och ta en tid med barnen att göra något roligt.
Smell ya!

3 kommentarer:

sara sa...

vet du hur gullig du är blir glad av dina kommentarer!!=) , angående ett sånt där kort såp ska du ta det , högkostnadskort heter det! säg det i receptionen på vårdcentralen så fyller dom i det är ett stämpelkort!, kostar inget att skaffa stämpelkortet!:) vad kul med ny bostad!, hoppas du är lite piggare nu och inte så trött!, Kram på dig!p ( fan så fina bilder du har kvinna jösses!!)

Karolin B sa...

Var i Bodsvedjan är det? Helikoptergränd? Radhus? Jag vill också flytta och inreda på nytt. Efter sex års köande börjar jag i varje fall komma till den punkten då jag får kika på lägenheter. Men innan jag faktiskt får en antar jag att jag hinner köpa en. Större städer är bajs i det avseendet.

Jenny sa...

Japp det är radhus på helikoptergränd, mkt vackert område och väldigt fint läge. Jag kan förstå att det är mkt svårare att hitta något där nere och även mycket dyrare, får hoppas att du får tag i något snart :) Du får ta och komma förbi någon gång då du är uppe, om du har tid dvs :)