onsdag 24 mars 2010

GAH!

Vaknade för det första väldigt tidigt imorse... vilket inte är dåligt alls ^^ men jag kollade itslearning nyss... Min lärare hade då skrivit tillbaka till mig, men inte svarat på varför hon hade ändrat betyget. Det är nästan så att man har lust att slita av sig allt hår! Det stör mig mer och mer att hon gjorde så, och sedan inte förklarar. GAH!

Har suttit med en massa bilder nyss, fixat dom, sorterat osv. Har rätt mycket av det jag har tagit själv. Så det är roligt att gå igenom dom. Men jag är i behov av ett nytt objektiv, reflexskärm och blixt. Jag är ingen professionell fotograf, långt ifrån. Men reflexskärm är ju en början i alla fall till att fota sandra i sommar. Om hon vill ställa upp ^^ Hon är ju duktig på att göra det lätt för mig dessutom. Men själva retuschen överlåter jag nog till Tommy kanske.

Har suttit med Lisbeth och planerat Davids 30 års fest. Hon ska hjälpa mig lite med maten och så. Det uppskattar jag. Hade ju tänkt fixa allt själv annars, dekoration och allt. Men att få en hjälpande hand är aldrig fel.

Nu dunkar jag Gwennie!

Nu mera kaffe!

2 kommentarer:

Anonym sa...

alltså jag tror inte man får ändra betyget bara sådär! stå på dig!

sandra sa...

Vad kul att ni planerar en stor fest for davids 30 ars fest!

Ta det lugnt gumman, allt kommer att losa sig till det basta.. Puss alskar dig!