söndag 21 mars 2010

#?%j=#*¤

Jag har haft en underbar helg! Det har jag verkligen. Vi har fått ut mycket av den som en familj.
Men jag är så less...! Jag är inte less på skolan i största hela, men jag är enormt less på att det ges så dålig information om vad som ska göras i psykologin! Jag har suttit nu med min himla filmanalys och jag blir inte klokare. Jag fattar inte varför utvecklingsteorierna ska vara mittpunkten! Jag hade hellre velat analysera den utifån min syn på den. Koppla ihop olika saker. Men att utgå från teorierna som det viktiga? Nä, jag hade hellre bara velat ordbajsa om min syn på filmen, budskap etc.
Märks kanske att jag är en aning less nu.
Inte bara det, utan att jag också fick Marie uppgiften Godkänd, men till att sedan se att hon ändrat till Icke Godkänd. Så den har jag behövt göra om också.
I hopp om att få svar innan helgen, skrev jag till läraren för att fråga varför, men tror ni inte då att jag var sent ute??!!

Jag får väl helt enkelt bara svälja detta nu ooch gå vidare. Men det är så himla irriterande att inte ha en normal kontakt med sin lärare. Och jag har försökt att få bättre info, bättre förklaring... men gick inge vidare där.

Nåja, jag ska nog sluta nu att kasta skit. Jag är snart ur denna irritation.

Men imorgon då... Då får jag bekräftelse... Jag undrar...
Är en aning less på att ha skjutit upp detta så länge som jag gjort, men samtidigt vet jag, att imorgon kommer jag att tänka; " Jag visste det, varför gick jag då?" Men det är som alla säger... Det är lika bra att ta itu med det än att vänta. Jag blir inte klokare av det precis. Men känns som bortkastade pengar.

Nu ska jag fortsätta med min filmanalys och se om jag kommer fram till något vettigt.

1 kommentar:

Helena sa...

Jag vet att det är lätt för mig att säga; men KÄMPA PÅ! Så lite kvar nu. Och du kommer ångra dig om du ger upp nu. Lycka till! =)