måndag 29 mars 2010

Nu är det nya tag!

Jag har skjutit så länge nu på att börja om min viktminskning... men nu ska jag ta tag i det! Det är bättre om jag meddelar omvärlden så känner jag ett måste att göra det.
Hade tänkt mig en promenad imorse då jag klev upp, men så blev det dock inte. Jag ska ta det ikväll istället då David kommit hem från jobbet. Sen kanske jag prövar Linda G´s pilates videos. Vi får se om jag orkar det.
Men jag ska i alla fall ta tag i ett löfte som jag har lovat mig själv. Det är verkligen surt att tänka så många gånger att man ska påbörja något som aldrig blir av. Jag vet inte var min motivation försvann?

Har suttit och kollat om psykologin har blivit rättad ännu, men nej nej. Hon är så himla seg och det gör mig irriterad. Dessutom trör jag att hon tagit för mycket ansvar till att vara lärare, då hon har så mycket annat på sidan om.
Jag får försöka bita ihop sista tiden som är kvar av kursen.

Har suttit mycket och funderat på att skaffa tatuering... Jag är så himla sugen! Men jag vet inte VAD och VAR jag ska göra en.
Jag skulle gärna vilja ha en från låret upp till höften. Men känns som ingen idé då jag inte får visa upp den. Samma tänker jag om att ha en på magen. Men den visar jag heller aldrig, och vill ogärna visa den.
Jag vill heller inte ha en i svanken där alla andra har en. Jag vill att det ska vara ett ganska ovanligt ställe, men att den ska kunna synas utan att man måste ta av sig en massa.
Det gäller att spåna på.

Nu är det i alla fall att spara pengar några månader för att skaffa sig en buffert. Det gäller att ha pengar om det krisar sig.

Nu ska jag ta och hälla i mig en massa vatten innan skolan börjar.

Smell ya!

1 kommentar:

Johanna sa...

Det gör absolut ingenting!! ;)