tisdag 9 mars 2010

Praktiskt prov

Idag har vi då gjort vårat slutliga prov i omvårdnad. Jag har varit jätte nervös för att jag visste att vi skulle behöva stå och demonstrera inför de andra i gruppen. Usch vad jag inte ville gå imorse. Men det gjorde jag. Klockan 07.18 var jag påväg till Linda G för att vi skulle börja promenera till skolan. För första gången under denna lästid vågade jag svara på frågor som gick över till övriga gruppen, om inte utvald kunde svara. Även om jag bara chansade på vissa, så vågade jag. Vill även säga att jag inte chansade på fler än två. ^^ Jag är jätte nöjd över att jag vågade lyfta fram mig själv och svara så, men jag är lite missnöjd över att vi inte hade fått kunna göra frågorna skriftligt istället. Man fick inte visa allt som man visste och det man ville att läraren skulle veta att man kunde. Så jag blev en aning besviken att vi inte fick skriftligt på frågorna.
Det praktiska... ja... jag hade ju kunnat önska man fick något annat än att demonstrera och förklara hur man lämnar urinprov på... hade varit en aning roligare med att få göra kapillärprov eller liknande... Men men. Allt kan man inte få.

Efter provet gick jag och Linda G hem också. Gud så skönt det är att få komma sig ut i friska luften. Hade dock inte varit lika skönt om det var ensam man gick, men det hade aldrig hänt. Det goda sällskapet gör allt på promenaden ^^

Nu ska jag äta en tallrik med flingor och sedan kanske göra lite skolarbeten...

1 kommentar:

malwardgirl sa...

Bra jobbat tjejen!!