onsdag 30 september 2009

I´m sorry...

Fick höra att jag verkar deprimerad på min blogg...
Jag är ledsen om det har verkat som om jag är det eller som om jag mår skit piss.
Jag vill berätta att jag mår dåligt ibland, då jag kommer in i mina banor av depression, men jag är innerst inne så himla glad i alla fall. Varför jag blir nere har jag inga svar på, det har med min struma att göra. That´s it.
Jag är inte olycklig på några plan ska ni veta, jag är nog den lyckligaste kvinnan som går på denna jord. ^^

Det är nog många som tycker att jag är någon slags copycat, att jag numer skriver om min struma fast jag inte gjort det tidigare...
Jag vill inte att folk ska tro det om mig, men man finner sig i situationer efter en tid och jag har väl funnit mycket tröst i att jag inte är ensam och jag lider inte om man ska jämföra med andra som har livshotande sjukdomar eller bara varit med om värre saker.
Jag är lyckligt lottad som inte har det värre än vad jag har, jag klagar och tycker det är piss ibland att ha struman, med tanke på perioder som jag får etc.
Det gör inte alltid mina vardagar så lätta, men jag ska inte klaga, absolut inte.

Jag tycker inte heller det är fel med att jag skriver om min struma öppet heller, vet att många kan tänka att varför, onödigt etc, men jag tycker att det känns skönt att få göra det, jag får yttryck mig lite om det och så, och jag kan säga att det hjälper mig mycket. Jag har inget att skämmas för och då tycker jag att det är okej. ^^

Sovit från 15 - 18 och jag hade väl dåligt samvete, men det var sååå skönt! När jag vaknade hade David kommit hem och han pussade mig på kinden och sa att han älskade mig. Himla skönt är det att ha någon som bryr sig så mycket om mig som han gör. Han får min värld att gunga.

Jag har varit seg idag, mycket har med att jag är svullen på vänster sida i halsen och vänstra sidan på tungan. Jag har haft svullet i halsen i en vecka men nu har det gått till tungan också, eller den är i alla fall öm. Så jag ville egentligen inte gå på skolan... men jag gjorde det i alla fall och kommer göra det imorgon också. Jag vägrar vara hemma på grund av småsaker då man missar så himla mycket av att vara hemma.

Nu ska jag avrunda....ville mest be om ursäkt till de som trodde att jag var deprimerad i mitt liv som det är utan eller med struma. ^^

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mäh, skit i vad folk säger.Det är din sida där du skriver det du vill skriva. Jag tycker att du har det som behövs för att man ska följa din blogg =)

MVH/Elly

Anonym sa...

Jag tycker att din blogg är bra å man får inte alls för sej att du är deppig eller nere på nåt sätt. Alla har sina upp & ner gångar.
/Nillo

Sandra! -The One And Only ;) sa...

ni känner inte jenny in real life hör jag. Jag däemot känner henne utan och innan och som man tolkar meningarna i hennes blogg, den sidan av jenny existerar knappt i verkliga livet. Så, fine om man skriver av sig men då ska ni bara veta vilken glädje höjare hon är In Real Life ;)