tisdag 30 mars 2010

Day off

Har fått vara ledig idag, i vanlig ordning. Har dock inte haft alltför mycket att göra, om än det kanske finns. Jag har bara inte funnit mig i den motivationen ännu till att göra något. Inte mer än att städa och ha koll på vad barnen haft för sig.

Viktminskningen ska vi inte ens tala om... vill glömma att jag ens skrev något i bloggen om att börja. Men jag ska! Och denna gång meddelar jag nog inte förrän 1 vecka har gått. Efter den tiden brukar det vara lättare att finna sig i sin nya situation. Och att bara vänja sig med att äta frukost. Något jag inte gillar. Men det är ju så att när man väl vant sig med att äta alla måltider som man egentligen ska, då känner man sig hungrig vid dessa stunder.
Hann inte ens med mitt tänkande där.. men det löser sig ^^


Jag går i väntans tider på att få veta något om min röntgen... och bara att David ännu inte fått sin remiss som han skulle... Och hans grejer är allvarligare än mina. Fy skäms! Sådant ska tas på allvar... och det verkar inte så himla ljust.
Jag hade nästan glömt bort att han skulle till SUS.


Jag är ytterst förvirrad... känner hur hela huvudet vrids ut och in på mig. Känns som om man precis fått information som lika snabbt bara försvunnit, ut i tomma intet. You know!
Blä och skit för allt som händer omkring mig just nu.
Det enda jag kan skatta mig lycklig för är familj, vänner, David och barnen... Men skit för det andra.

Jag vet att min syn på världen och samhället runt mig är fucked... men ni vet ju själva hur det kan vara....


Saknar Sandra btw... Kom hem snart!!

1 kommentar:

Malin sa...

i see.... jobbigt! :O
Tror du verkligen att Sandra kommer hem?? :P
Om inte får hon då ta mej tusan skicka hit mina presenter i alla fall!! He he he ;P