tisdag 25 maj 2010

Nu är jag här igen

Har haft lite att göra dessa dagar som har gått och därför har jag inte riktigt funnit tid till att skriva. Dock har det väl heller inte hänt så mycket.

Jag tränar för fulla muggar här hemma, fick VG som slutbetyg i Rehabilitering/habilitering, varit och gjort hinderbanan, joggat, solat och bara varit. Det är sådana nyttiga saker som jag har prioriterat. Skulle dock behöva göra lite läxor och sådant, men jag har haft mycket med barnen då de har varit hemma från dagis av olika anledningar. Jag finner ingen ro till att sitta då med en massa skrivande. Jag måste ha det tomt hemma för att ens kunna slappna av och slå mig ned. Men den biten ska jag göra slag i imorgon hade jag tänkt mig.

Har varit med Linda G och Linnea C till Luleå idag. Himla kul att man blir tillfrågad :) Vi har haft jätte trevligt! Var och kikade på kläder, åt lunch och hade det trevligt. Linda och Linnea var ute efter studentkläder. Linnea hittade en urgullig "babydoll" klänning, Linda hittade inget som hon riktigt tyckte föll henne i smaken. Jag har redan hittat och betalat för min :) En enkel vit klänning bara, men fin! Hittade lite annat smått och gott istället som jag unnade mig. Det får man göra. David brukar inte gilla att jag åker iväg med kortet mitt på egen hand, han vet hur det brukar sluta. Men idag var jag riktigt duktig och var riktigt snål istället. Men det är ju så också med mig... snålar jag i början, inser jag sedan att jag inte kommer komma mig hem med något, då panikshoppar jag istället... farligt! Men jag köpte en tunika ( lång skjorta ) för 99 kr, en vanlig enkel bas kjol för 59 kr, 1 par skor till Jonathan för 125 kr och 1 par till Yuna för 150 kr. Så jag var SNÅL.


Idag har jag ett hemligt uppdrag som jag ska spåna på. Jag kommer absolut inte berätta vad. Det kommer visa sig sedan. Jag kan bara säga att jag är hedrad! Kommer bli grymt kul!


Nu ska jag ta och återgå till min träning och se SATC maraton... som vanligt.


Dessa har jag köpt, den vita klänningen är den som jag ska bära på studenten.

5 kommentarer:

Linda sa...

Du kommer att bli super snygg i den klänningen:)

Mrs U sa...

Vars har du hittat klänningen letar efter en bröllops klänning i den modellen... :) /Josefina

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Båda är köpta på tradera.. ska du gifta dig nu? :)

Mrs U sa...

Jo den 7 augusti... :) börjar ha allt klart utom klänningen så man börjar känna sej lite små stressad... Haha :)