onsdag 28 oktober 2009

Då var man ledig

Praktiserat idag om än det inte blev enligt schemat, fick sluta tidigare än bestämt pga schemaplanering.

Känner att jag fortfarande är lite irriterad över att det inte blir att åka iväg med lovely och barnen, hade ju som sett framemot det så mycket, men det är ju klart att det ska skita sig då, det gör det väl oftast. *grr*

Usch, jag känner inte för att göra uppgifterna som ska vara inlämnade i slutet av praktiken eller när det nu var, det känns väldigt jobbigt och jag har bara lust att glömma dom. Men då är det ju ett viktigt betyg som jag vill ha och då är det bara att göra dom!

Ska snart lägga upp ny bild på hur det gått med min viktminskning, men jag vet inte riktigt hur jag ligger till kilo mässigt, har inte vägt mig något sen jag började och jag tror det är dax att åka till syster för att bli uppdaterad om detta. Det känns som om jag gått ner några kilon i varje fall och det märks att jag tappat lite.
Bilden jag la upp på att jag kom i nya byxor, dom sitter nu lösare och jag känner hur dom hänger då jag går, dom glider som ner lite. Men jag har ju då som tur är höfter ^^ där stannar byxorna och jag behöver inte vara rädd för att tappa dom offentligt.

Galleria premiär då också imorgon.
Först hade jag verkligen inte tänkt gå då vi planerat in en annan resa lovely, jag och barnen. Men då det blev ändrat så har jag börjat överväga till att gå. Men jag vet inte ännu. Gillar inte premiärer då det alltid är fullt med folk. Man kan ju bli nedtrampad för guds skull. ^^

Ont i nacken och rygg har jag nu därför tänker jag avsluta detta för idag....

Smell ya!

3 kommentarer:

Karolin sa...

Åh, vilka affärer kommer till gallerian? Egentligen är det lite löjligt att jag bryr mig, men hey, jag gillar att shoppa i Boden med. Något ska man väl pyssla med under julledigheten med :)

Unknown sa...

Hanzens, H&M, Kappahl, Euroskor, ohlssons tyger, Parelle cosmetics, Pressbyrån, The phone house mm ^^ Ja, det är som inget märkvärdigt och de flesta butiker flyttar mest bara in dit. Tyckte det skulle varit roligt med fler nya butiker. Kanske gina tricot och sådana. Hatar att dom skaffar fler cafén och frisörsalonger hela tiden, det har vi nog av tycker jag.

Karolin sa...

Men det låter ju ändå helt okej. Jag menar HM, där kan man ju hitta en hel garderob. Och Ohlssons tyger är inte fy skam heller. Hanzens är väl rätt bra har jag för mig. Visst finns det i Luleå? Gina tycker jag faktiskt inte alls om, de har en del fint, men kvalitén allt jag köpt därifrån har haft urusel kvalité. Tyvärr.

Alla cafén i Boden är faktiskt totalt omysiga. Fast då är jag ju en sådan som vill sitta i gamla nersuttna fåtöljer från 1900-talets början. Så min åsikt kanske inte är värd så mycket i det sammanhanget :)