fredag 16 oktober 2009

Early friday

Jag klev upp före tuppen för att hjälpa David att göra barnen klara för dagis, det är ju fotografering på schemat idag så de måste vara fina ^^
Men Yuna hon drog ur pippilotterna som jag så bra hade fixat dom...huhu.
Jag ser framemot att se korten då de väl kommer.

Idag är det 5e dagen på dieten och jag vill lova att jag var hungrig igår. Fick inte tag på min dryck förrän lunch och jag tog första drinken kl 12 och sedan blev det bara 2 till. Tog en hårdbröd macka sedan ( utan smör då )
Jag är väldigt motiverad och jag hoppas att det ska visa resultat. Har inte samma förmåga till att gå ner i vikt nu som förut. Men jag ska kämpa så gott jag alls bara kan. ^^

Det är konstigt hur saker och ting kan förändras så snabbt för en, hur känslor kan förändras på så kort tid.
Jag trodde aldrig att jag skulle kunna smälta in i klassen och jag mådde skit dåligt över det i 2 veckor och tänkte att jag i alla fall ska gå för MIN skull och inte vara hemma pga att jag känner mig ensam.
Vad fel jag hade! Jag är en i gruppen och har jätte kul på skolan. Jag är inte själv och alla får en att känna sig behövd.
Det kan vara småsaker som då Linda R smsat mig då jag inte varit på skolan och undrar var jag är. Man märker min frånvaro. Jag är innerligt glad över mina fina klasskamrater!

Nu har jag planer på att dricka kaffe och samtidigt träna inför provet.

1 kommentar:

Linda sa...

Klart att du är saknad ju:)
Har skaffat en till blogg som är för allmänheten;)