fredag 9 oktober 2009

Sååå trött

Fredagen är här och jag känner ro i kroppen, om än mycket trött. Är något less på det om än jag tycker att vissa dagar är lättare än andra.
Då jag inte fått råd av någon om det jag skrev om vidare uppdatering av struma så tänker jag försöka mig att hålla från att skriva om det.
Jag vet inte om jag orkar med att vissa tycker det är onödigt, kan till viss del förstå och jag har som sagt inte så mycket att klaga över då det jag har inte är så farligt som det kanske kan låta.
Men jag blir trött på att vara trött, jag blir irriterad över mina begär och depressioner som kommer och går, om än de är lindriga.

Skit samma, jag orkar inte med.

Jag drömmer mig bort och vill härifrån. Jag vill att vi ska flytta nu och få börja pyssla i vårat nya hem och kanske känna oss mer som hemma ^^
Tittar för fullt på nätet efter tapeter, färg och sådant. Man kan bli så inspirerad över att se olika "typer" av rum som är olika rustade.
Det är mitt område det, och David har sagt att mina ord är hans lag, han vet vad jag vill och hur jag vill ha det. Vi har också samma smak vad gäller inredning.
Är så himla sugen nu på att flytta, det kryper i kroppen på mig.

Nu ska jag dricka mer kaffe och invänta Tommy som skulle komma över med en överraskning. ^^ *nyfiken*

2 kommentarer:

Linda sa...

Jenny,
Din blogg,dina regler!
Självklart måste du få skriva om precis vad du vill. allt från hur underbara barn/sambo du har, till exakt på punkten på hur trött man också kan vara.
Se bara på mig;)

Karolin sa...

Vet du. Jag tycker inte man behöver läsa sådant man inte vill läsa. Om du får ut något av att skriva om din sjukdom tycker jag du ska fortsätta med det. Som läsare väljer man ju själv om man vill återkomma. Livet är inte en vandring på rosa moln hur mycket man än skulle vilja att så var fallet.