söndag 18 oktober 2009

Suck och stön, be en bön

Att plugga, läsa, läsa och återigen läsa, gör en trött. Jag vägrar få G på ett prov till, jag ska kämpa för att få VG i alla fall. Hmmm, jag kräver mycket av mig själv, men jag tycker att man borde ställa lite krav på sig själv för att vandra mot toppen.

Jag är himla nervös för praktiken, men jag måste försöka tänka på det som har sagts i klassen, eller vad mina närmsta klasskompisar sagt till mig. Dom är ett himla bra stöd för mig i skolan. ^^
Me love my classmates.

Har suttit nu och pluggat och har då alltså tagit en paus. Man behöver skingra tankarna ett tag innan man kan sätta sig igen och börja från början igen, det ger mig nog bäst istället för att bara läsa om och om igen utan någon paus eller andrum. Man blir bara stressad. OCH TRÖTT.

Jag har inte nämt något om min diet, men det går jätte bra och jag är så stolt över mig själv. Blev en sallad ändå igår och 3 godisar....iii, inget jag är stolt över, men salladen behövde jag, mådde inget vidare igår... Blä!
Men jag är på topp igen idag, förutom att jag är slå och tråkig.... ^^

Imorgon är skolan igång igen och det är sista veckan och sen börjar praktiken...
Lite avis på Linda R som är ledig, men hon har gjort sig förtjänt av det och jag behöver komma mig in i detta för att veta vad allt handlar om, fast jag än vet lite ^^

Nu ska jag inte sitta här mer, måste göra mer nytta för att slippa min lathet.

1 kommentar:

Linda sa...

Du är gätte duktig gumman:)
Och praktiken kommer du att fixa galant ju som allt annat du tar dig an;)
Har oxå en paus i pluggandet, alla termer och ord kommer snart ut genom öronen på mig:/