onsdag 6 oktober 2010

Keep on walking

Om det inte vore för att jag nu är rökare, så hade jag ansett mig själv vara enormt sund. Rakt igenom för att vara exakt. Jag äter nyttigt och lite och jag motionerar dagligen. Det känns verkligen som en rejäl nystart för mig och det är enormt skönt vill jag lova!

Har suttit med engelskan och även skickat in. Blev lite less igår dock. Jag skulle lyssna på en skiva och sedan sammanfatta vad det handlade om. Det var en karl med grov skottsk dialekt, man kunde knappt förstå vad han sa. Är det engelska, så ska det vara ENGELSKA. Även om skottsk brytning också är engelsk. Men man måste också kunna höra vad han säger. Det blir nog så att jag får lyssna om samma om och om igen. :S till slut kanske jag har ett hum om vad han talar om.

Jag är helt galen i kläder nu. Jag önskar att jag hade kunnat få lite pengar och bara shoppa shoppa shoppa! Vill ha en välfylld garderob, om än jag knappt kommer hinna använda hälften. Det är så fint att bara kunna se på allt som hänger där, dra fingrarna igenom och bara njuta :D
Ge mig 100.000 kr och jag ska visa vad jag kan göra med dem ;P
Jag har lovat David, OCH mig själv att jag inte ska buda mer nu på tradera. Inte nu i alla fall. Jag har fått tillåtelse till att buda på en halloween kostym, That´s it. Jag har hittat min sköna böna redan... Hoppas jag vinner den bara :)

Nu kaffe och sedan en dusch

1 kommentar:

Karolin sa...

Jag har också shoppingdjävulen i mig. Men jag måste lägga mina slantar på inredning nu, och bygga upp en ny buffert, allt mitt sparande gick till insatsen, varför är det så förbaskat dyrt att leva?