söndag 24 oktober 2010

Söndag

Har suttit med naturkunskapen imorse, skrivit svaren på instuderingsuppgifterna och så. Linda G kom hit sen och vi har kollat lite på vårat grupparbete om renässansen, druckit kaffe och surrat. Vi bestämde för att gå ut på en stund så jag kan fota henne. Grymt kul! :)
Jag måste allvarligt talat ta och skaffa mig lite grejer till min hobby. Reflexskärm, blixt osv. Dessutom ska jag ta och lära mig så mycket jag alls bara kan om foto, ljussättning, allt.
Hade gärna köpt mig en ny kamera, dock vet jag inte vilken. Men jag har hört mycket gott om Nikon, så det kanske skulle bli en sådan då. Men jag har inte råd som det ser ut nu. Vi kommer att lägga mycket pengar på bröllopet nu.
Jag får ha min bebis ett tag till, bara uppgradera lite. Nytt objektiv och så.
Jag är absolut inte missnöjd med kameran, skulle bara vilja ha en lite mer professionell kamera. :)

Har börjat att förbereda lite till halloween festen på lördag. Har fixat chaufför, Linda G, om vi ska ut till farmen senare. Dock har jag ännu inte koll på vilka som kommer, men det ska jag ta reda på. Min klänning kommer snart också... jag är enormt nyfiken på att få se den, pröva den.
Måste se till att barnen kommer sig ut på lite Trick or Treat i år. :D
Pynta lite med spindlar och grejer... hehe

Nu något i magen i väntan på att det blir tid för att fota..

2 kommentarer:

Karolin sa...

Jag tycker om Canon, kanske mycket på grund av att den känns behaglig i mindre händer. Vi har en Nikon på jobbet och den är också okej. Jag antar att det är mycket en vanesak.

Unknown sa...

Va jobbar du med?