torsdag 10 mars 2011

Cleaning out

Nytt Kapitel


Det har varit alldeles för mycket tråkigheter i min blogg nu den sista tiden och det är dax för en vändning. Den startar NU.

--------------------------------------------------------------------------

Har på sistone skrivit en del dikter som ni kanske sett. Jag har mina stunder då det flyter fram ord och meningar i huvudet på mig. Det behöver inte alls betyda något för mig, men kanske för dig. Att jag ger dig något som du känner att du kan relatera till. Jag har även fått många som skrivit till mig angående dikterna och mitt sätt att försöka förmedla en känsla. Det känns väldigt roligt att det jag skriver faktiskt uppskattas. Jag blir enormt glad!

Tänkte ta detta tillfälle i akt och ge er chans att fråga mig något som du/ni undrar över, eller kanske bara vill tillägga eller komma med förslag. Inga frågor är konstiga eller dumma... Frågar man inget, får man heller inget veta :)

Varsågoda...

6 kommentarer:

sara k sa...

när kommer din foto blogg att vara tillgänglig? och hemsidan? längtar! =)
//kram

sanna sa...

jag undrar lite om du jobbar som fotomodell eller liknande??Har sett dina bilder som du lagt upp å de é jätte vackra!!kram kram

Anonym sa...

brukar du någon gång få höra hur vacker du är? =) om inte så borde du få höra det varje dag!
Ha det bäst!//K

Anonym sa...

vad gör norrland med dej när du kan komma ner till sthlm??

Anonym sa...

Hejsan!
Jag är en trogen läsare och följer varje inlägg som du gör!Jag älskar hur du kan förmedla känslor i så få använda ord.Du är jätte duktig på att skriva och jag tycker att du ska använda det som du har lagt upp i bloggen,till att skicka in till något förlag.
You go girl! ;)
/Kramar från Filippa

T.G sa...

hur fungerar din struma?vilken sort struma har du?äter du ingen medicin för att hålla ämnesomsättningen i balans?Ha det bäst